Publicat : joi, iul. 9th, 2015

Primarul Barbu: „Primaria are nevoie de cat mai multi politisti locali… Problema este de… legalitate”

responsabili proiect„… Avem surse pentru a plati atat salariile cat si norma de hrana. Problema este insa, una de legalitate, iar de cand am fost ales primar nu am incalcat Legea…” a declarat primarul municipiului intr-o recenta conferinta de presa.

El a precizat ca este pentru ultima data cand mai vorbeste despre acest subiect, care va fi inchis, in sedinta ordinara din 30 iulie, prin votul nominal al consilierilor locali.

„Un politist local la o mie de locuitori nu este o decizie a executivului primariei, nici a Consiliului local, ci este un atribut al legii. Poate nu este corect si echitabil, insa este legal, iar daca vom supraveghea examenele asa cum trebuie, cei care vor castiga, vor castiga in mod corect… Si desigur, cei care vor pierde vor spune ca au fost facute fraude la examen…”, a declarat Nicolae Barbu.

Edilul sef a mai precizat ca la sedinta ordinara a Consiliului local din 30 iulie, votul pentru acest punct va fi nominal… „Daca nu va trece hotararea, pe de o parte ma bucur, pentru ca asa cum am mai spus, avem nevoie de mai multi politisti locali. Dar, consilierii care vor vota isi vor asuma o mare raspundere…”.

Nicolae Barbu a mai facut cateva comentarii si vis a vis de modul in care a fost tratat subiectul de anumite „organe de presa” locala… El a facut referire la anumite „trusturi de presa locala implicate politic”…

„Este pacat si este rusinos ca televiziunile respective s-au implicat partinitor in acest proces, incercand in acest mod sa foloseasca electoral subiectul… Consider ca este un lucru josnic sa te joci astfel, sa le dai sperante acestor oameni, denaturand voit adevarul legal”, a spus Barbu.

Despre autor

-