Publicat : joi, nov. 17th, 2016

Programul de guvernare PSD – Masuri eficiente pentru intarirea mediului de afaceri

razvan-cucSocial democratii giurgiuveni continua seria conferintelor de presa in cadrul carora isi prezinta pe capitole, programul de guvernare.
Joi, 17 noiembrie, Razvan Cuc, candidat PSD pe locul I pentru Camera Deputatilor a prezentat succinct masurile pe care PSD le are in program, pentru intarirea mediului de afaceri…
Infiintarea unui minister al IMM-urilor, gruparea legislatiei in doua parti (codul economic si codul administrativ), relatia dintre stat si oamenii de afaceri, plati ale firmelor exclusiv online, reducerea la jumatate a numarului de taxe (cu infiintarea unui nomenclator de taxe si mai putina formularistica), garantii de la stat mai mari pentru oamenii de afaceri, investitii in infrastructura, relatia fiscala stat – investitor sau crearea unui echilibru in activitatea de control a societatilor – sunt numai cateva dintre masurile propuse de PSD intr-un amplu si complet program de guvernare.
Razvan Cuc a vorbit in conferinta de presa despre fiecare dintre aceste aspecte…

Articol comandat de PSD – Organizatia Judeteana Giurgiu, redactat de „SC DUNAV MEDIA SRL”. Cod mandatar financiar AEP: 11160007.

progr-1progr-2 progr-3progr-4progr-5progr-6Articol comandat de PSD – Organizatia Judeteana Giurgiu, redactat de „SC DUNAV MEDIA SRL”. Cod mandatar financiar AEP: 11160007.

 

Despre autor

-

Afisat: 3 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. Blend-a-Merde spune:

    Exceptand snoava aia cu garantiile de stat, pe celelalte povesti de ce nu le-ati pus in practica pana acum? Vad ca solutii aveti; nu v-ar fi luat prea mult timp. Doar atat a putut marea adunare nationala a pesedeului sau sunt ticluite pe plan local, de lupii tineri, pe intelesul lor si al alora de la cantina de ajutor social.

  2. Gepelina spune:

    Doar petarde,,,mine si c u c i s m e ! Oamenii sunt satui de aberatiile si minciunile voastre.Ei vor onastitate si normalitate.Prea mult zgomot.Din d i s [p e r a r e …pentru n i m i c ! Stav-ar podul in gat,ca mare e Gradi(na)stea lui PS D oamne fereste !

  3. cornel spune:

    Inainte de a ne spune ce vor sa faca , mai bine ne spune ce au facut din 2012 pana in 2016. Adica nimic, au furat pentru ei si atat. In perioada 2016 – 2020 vor fura si pentru Badalau. Ia uitativa ce bine este hranit asta, este fiu de general de securitate, afost directorul Zonei Libere, secretar de stat la transporturi (a reparat si podul de la Gradiste dar si podul Prieteniei iar acum este administratorul judetului. Ce poate sa faca asta care abia a facut o facultate particulara