Publicat : Dum, mart. 6th, 2016

PSD are dosare complete pentru 49 de primarii din judet

carapanceanu costelIntr-o recenta conferinta de presa, vicepresedintele PSD Giurgiu, Constantin Carapanceanu (primar al comunei Ghimpati) a precizat ca organizatia judeteana social democrata a mai analizat si validat trei dosare ale candidatilor la primariile unor localitati. Acestia sunt Vacaru Dumitru – Gostinu, Dobre Mihai – Mihailesti si Ciprian Marica – Bolintin Deal.
“Am ajuns astfel la 49 de dosare de candidati validate deja. Mai avem de analizat doar cinci dosare de candidati si finalizam aceasta etapa, dupa care vom trece la validarea listelor de consilieri, care trebuie sa aiba atasate semnaturile de sustinere. Toate dosarele au fost intocmite conform legii, le vom inainta la sediul PSD Bucuresti pentru validarea celor de acolo si vom intra linistiti in campania electorala”, a declarat Carapanceanu.
Intrebat daca nu exista pericolul ca cei care si-au completat dosarele sa se razgandeasca, vicepresedintele PSD Giurgiu a recunoscut ca la Giurgiu se poate intampla orice…
“Te poti astepta la orice in Giurgiu… Cred insa ca o eventuala razgandire a unui candidat inseamna o bila neagra pentru acesta, o discreditare in fata cetatenilor, care il vor taxa la vot”, a precizat liderul social democrat.

Despre autor

-