Publicat : lun, mart. 21st, 2016

PSD are liste complete pentru candidatii la primariile din judet

Badalau N.In cadrul unei conferinte de presa, presedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Badalau a declarat ca PSD a finalizat dosarele de candidate pentru primariile din judet. Liderul social democratilor din Giurgiu a precizat ca si ultimele doua dosare au fost analizate si aprobate urmand ca in perioada imediat urmatoare sa fie analizate si listele pentru consilierii locali si judeteni.
“PSD este in grafic cu desemnarea candidatilor si chiar cu listele pentru consilierii locali si judeteni. Va anunt ca primarul din Ogrezeni, Jean Jipa a hotarat sa candideze de la PSD, iar dosarul sau a fost analizat si aprobat. Putem spune ca PSD Giurgiu are candidati puternici in toate localitatile judetului si va garantez ca vom avea majoritatea in Consiliul Judetean”, a declarat Badalau.
Facand referire la localitatea Adunatii Copaceni, senatorul PSD a precizat ca au fost facute sondaje, iar din acestea reiese clar ca actualul primar, Ion Tache va pierde lupta pentru primarie in fata candidatului PSD.
“In toate localitatile in care PSD are candidati noi si tineri ( Bolintin Vale, Bolintin Deal, Adunatii Copaceni, Cosoba, Sabareni si Slobozia), sansele PSD pentru castigarea primariilor in aceste localitati sunt cele mai ridicate”, a declarat presedintele PSD Giurgiu.

Despre autor

-