Publicat : joi, apr. 13th, 2017

PSD dezminte categoric zvonul nationalizarii sistemului privat de pensii

E dinu 2Intr-o recenta conferinta de presa sustinuta la sediul PSD Giurgiu, deputatul Elena Dinu, purtator de cuvant al organizatiei judetene social democrate a dezmintit informatiile aparute in spatiul public, conform carora PSD ar intentiona sa nationalizeze sistemul privat de pensii…
Demnitarul PSD a dat citire unui comunicat de presa al conducerii centrale a partidului:
“PSD dezminte categoric că actuala majoritate parlamentară sau actualul Guvern ar intenționa să naționalizeze sistemul privat de pensii din România. Această știre este falsă (fake news) și a fost deja infirmată de Ministrul Finanțelor Publice și de către Ministrul Muncii și Justiției Sociale.
O astfel de măsură nu se regăsește nici în programul prezentat de PSD în timpul campaniei electorale, nici în programul de guvernare asumat de Guvernul Grindeanu și aprobat de Parlamentul României. Dimpotrivă, ca partid aflat la guvernare, PSD își dorește să dezvolte un parteneriat cu mediul de afaceri și consideră că pensiile private reprezintă un pilon important în sistemul asigurărilor sociale din România.
PSD consideră că răspândirea de informații false în legătură cu astfel de subiecte reprezintă o acțiune iresponsabilă, care creează tensiuni nejustificate și provoacă îngrijorări în rândul beneficiarilor sistemului privat de pensii”.
Deputatul Elena Dinu a comentat succinct aceasta actiune a celor care au lansat informatii false, precizand ca aceste “fake news-uri” nu sunt de natura sa faca bine cetatenilor in general si cu atat mai putin reprezentantilor firmelor de asigurari private de pensii.

Despre autor

-