Publicat : joi, oct. 6th, 2016

PSD Giurgiu si-a stabilit listele pentru alegerile parlamentare – aflati aici cine sunt candidatii

badalauAstazi, 6 octombrie, la sediul organizatiei judetene PSD Giurgiu a avut loc o intrunire a Comitetului Executiv Judetean, intrunire in cadrul careia s-a votat forma finala a listelor candidatilor social democrati giurgiuveni pentru Senat si Camera Deputatiulor.
Presedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Badalau a precizat ca voturile Comitetului Executiv au fost unanime pentru candidatii propusi, insa validarea o va face Biroul Politic National, precizand ca nu sunt probleme si ca listele vor fi validate in forma actuala.
Pentru Senat, candidatii validati de Comitetul Executiv sunt: Niculae Badalau, Cristian Marciu, Cristian Matei si Cristian Stenghel.
Pentru Camera Deputatilor, candidatii sunt urmatorii: Razvan Cuc, Alexandru Andrei, Elena Dinu, Cristian Lazar, Cristina Balan si Claudia Ion.

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. GIURGIUVEANUL spune:

    BĂLĂLĂU DE LA PSD SCOATE ÎN FAŢĂ LA ALEGERILE PARLAMENTARE 2 PUŢOI –cuc şi andrei, FĂRĂ EXPERIENŢĂ ŞI ŞCOALĂ SUPERIOARĂ ŞI O AMANTĂ VECHE, PARAŞUTATĂ DE PE LA ALTE PARTIDE, CĂ DOAR CURVĂSĂREALA ESTE TRANSPARTINICĂ.

    BALALAU DE LA PSD GIURGIU PROMOVEAZĂ LA PARLAMENTARELE DIN IARNĂ 2 PUŢOI DE PAHAR ŞI DE ESCAPADE-cuc şi andrei, FĂRĂ EXPERIENŢĂ PROFESIONALĂ ŞI CU STUDII FĂCUTE PE BANI, LA FACULTĂŢI PRIVATE, DAR ŞI O AMANTĂ MAI VECHE, DE PESTE 8 ANI, CARE A FOST PARAŞUTATĂ ACUM VREO 3 LUNI DE LA PNL-PDL…, FIIND PRIN FIINTA EI O TRASEISTĂ. DE FAPT, BĂLĂLĂU RECIDIVEAZĂ, DUPĂ NUMIREA PUŢOIULUI DE FIN, UN PROFESORAŞ DE SPORT FĂRĂ GRADE DIDACTICE CA PREŞEDINTE AL CONSILIULUI JUDEŢEAN GIURGIU, PE BAZA CORUPŢIEI DE CUMETRIE ŞI NĂŞIE. DACĂ TOT VROIA BĂLĂLĂU DE LA PSD GIURGIU SĂ PROMOVEZE TINERII,DEŞI GIURGIU ARE TINERI VERITABILI ŞI SUPERŞCOLIŢI, NU CA ĂŞTIA PARAŞUTAŢI ŞI EI DE LA DAN DIACONESCU ÎN DIRECT, DE CE NU I-A TRECUT PE LISTA DE LA SENAT, ÎN LOCUL LUI? SAU ESTE DISCRIMINARE DE VÂRSTĂ DOAR PE LISTA DE DEPUTAŢI?

  2. ioana popescu spune:

    Surprinde lipsa de pe lista candidatilor a lui Bratu Bogdan !!! Pacat! E un lup tanar valoros…intre doua tentative de ….suicid…..cu parasinus…(nu cu paraindarat)…!!!