Publicat : mar, sept. 1st, 2015

Q.E.D. – Floricel este candidat… la candidatura din partea PNL

Floricel xPublicatia noastra a fost prima care a sesizat faptul ca deputatul Nicolae Florian nu a intrat in PNL ca si candidat la Primaria Giurgiu, ci ca si candidat… la candidatura. Lucru confirmat si de Vasile Blaga, dupa sedinta Biroului Politic National al PNL de la Gura Humorului. Copresedintele noului PNL a facut o declaratie „in clar” referitoare la situatia de la Giurgiu si a spus ceea ce noi am scris in urma cu o saptamana:

“Noi nu am fost niciodata adeptii traseismului politic. In Giurgiu este o situatie speciala in care un candidat serios care apare in toate analizele ca un candidat serios, nu stiu daca el va fi, noi o sa facem analize sociologice pentru a vedea care este candidatul, daca el exprima un punct de vedere care corespunde comunitatii respective, vom candida cu el”, a spus Blaga.

Alte comentarii sunt de prisos.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. ionescu spune:

    Ați făcut o adevărată obsesie pentru candidatura lui Floricel, cred că vă e tare frică de nu mai scrieți altceva. Măcar PNL- iștii au anunțat de mult că îl doresc drept candidat, pe când Barbu s-a băgat în față de frică să nu candideze Vladu. Nu spunea și PSD- ul că va face sondaj, de ce nu a mai făcut?