Publicat : joi, apr. 30th, 2015

Racordarea la gaze pe 15 strazi – acum sau peste 5 ani

edilul sefIn cadrul unei conferinte de presa, primarul Nicolae Barbu a declarat ca in urma discutiilor cu reprezentantii Wirom Giurgiu, acestia au acceptat sa acorde autorizatii pentru aductiunea de gaze pentru 15 strazi din Giurgiu, care urmeaza sa fie asfaltate in acest an. In aceasta situatie si Primaria a acordat avize pentru lucrari de racordare.

“Am avut aceasta “negociere” cu cei de la Wirom pentru a grabi putin lucrurile, dar si pentru a veni in ajutorul locuitorilor de pe aceste strazi. Insa vreau sa ii anunt inca o data pe cetatenii care locuiesc in zonele vizate ca, dupa realizarea canalizarii si aductiunii de gaze va urma asfaltarea. Dupa asfaltare, timp de cinci ani, nu se va mai sparge asfaltul pentru niciun fel de lucrare, decat in cazuri de avarii. Aceasta inseamna ca, daca locatarii strazilor cuprinse in lista strazilor data publicitatii de Primariei vor sa se racordeze la gaze, trebuie sa o faca in perioada urmatoare, pentru ca, dupa ce strazile respective vor fi reparate si asflatate, vor mai avea de asteptat inca 5 ani”, a declarat edilul sef.

Lista strazilor pentru care Primaria a emis avize de realizare a lucrarilor de racordare la reteaua de gaze este urmatoarea:

Str. Oltului, str. Crisului (tronson Caminului-Biruintei), sos. Prieteniei, fdt. Panduri (tronson Str. Mures-CT), str. Salcâmilor (tronson str. Oltului –CT), str. Aliantei (tronson Neajlovului-Prieteniei), fdt. Ciresului, intr. Mures, str. Ciresului (tronson Garoafei-CT), intr. Sloboziei, str. Austrului (tronson Ialomicioarei-Austrului 24), str. Prunaru, str. Ancorei (tronson drumul Stanestiului-CT), sos. Balanoaiei, sos. Portului (tronson Zona Libera -Dunapref).

Despre autor

-