Publicat : mie, feb. 25th, 2015

Raluca Surdu – despre Maroiu, Beianu, Mustatea si Gheorghe Stefan

Raluca SurduIn conferinta de presa de saptamana trecuta, Raluca Surdu, presedinte interimar al PNL Giurgiu a analizat „la sange” situatia din organizatia pe care a venit sa o revitalizeze, spunand ca isi doreste acest lucru, dar ca nu s-a indepartat defel de colegiul care a propulsat-o in Parlamentul Romaniei (colegiul din Oltenita, judetul Calarasi).

In legatura cu inlocuirea lui Marian Maroiu de la „volanul” organizatiei judetene PNL cu Remus Gaina, Raluca Surdu a declarat:

„Inainte de a lua aceasta masura am avut o discutie cu domnul Marian Maroiu si i-am adus la cunostinta ca trebuie adus in functia de secretar general domnul Remus Gaina. Pentru ca domnul Gaina are o reputatie mai buna la nivel national. In acest moment, intre cei doi exista o colaborare buna”.

Intrebata despre relatia dintre Vasile Mustatea si Dumitru Beianu, Raluca Surdu a precizat ca este „o relatie corecta”… „Domnul Beianu are o organizatie puternica in municipiu (?!) si stie foarte bine ce are de facut”.

Cu siguranta ca acest raspuns a fost unul de complezenta. In primul rand, relatia dintre Beianu si Mustatea (sau invers) este una cat se poate de… stricata. In ce priveste organizatia „puternica” condusa de domnul Beianu este o afirmatie gratuita, menita sa mentina increderea membrilor de partid din organizatia municipala. Organizatie care la ultimele doua alegeri (europarlamentare si prezidentiale) a avut rezultate lamentabile. Organizatie care abia daca mai este umbra a ceea ce a fost in urma cu foarte putin timp. Asadar, la acest punct, Raluca Surdu a dat un raspuns politic (ca sa nu spunem, gresit).

De asemenea, Raluca Surdu a precizat ca nu exista niciun conflict intre domnia sa si Gheorghe Stefan – copresedintele PNL (din partea fostului PDL), ci exista doar o „dorinta unica de reconstructie a noului PNL”. „Pe domnul Gheorghe Stefan il cunosc inainte de a veni eu la Giurgiu”, a… intarit deputata PNL afirmatia.

Despre autor

-