Publicat : lun, feb. 16th, 2015

Raluca Surdu face… instructie in PNL Giurgiu

ralu SurduSurse din PNL Giurgiu ne-au informat ca in cadrul partidului s-a initiat o intrecere socialista de facut… rapoarte.

De cand a invatat sa compuna declaratii de presa, presedinta interimara, Raluca Surdu le-a cerut imperativ responsabililor de zone sa scrie pana joi cate un raport al activitatii lor . In raport trebuie sa fie specificat – cu subiect si predicat – si cati primari au reusit sa convinga sa se intoarca in PNL.

Aceleasi surse ne-au precizat ca de cand cu scandalul iscat in Ogrezeni, atunci cand pe deputata blonda a luat-o gura pe dinainte si a facut declaratii neprietenoase la adresa conducerii PNL, aceasta a renuntat la”zborurile” prin nordul judetului.

De asemenea, sefa (vechiului) PNL Giurgiu a trecut si la sentimente mai calde vis a vis de copresedintele noului PNL – Gheorghe Stefan – pe care sursele noastre spun ca l-ar fi contactat (telefonic) pentru a-si cere scuze si pentru a antama o intalnire.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. C.M. spune:

    Ar fi o mare pierdere pentru dumneavoastra sa -l ignorati.
    Este un om care merita toata stima pentru tot ce a construit pana in prezent. Asa cum a reusit sa se afirme pe plan profesional pe cont propriu, sunt convinsa ca va reusi si in Giurgiu sa se faca remarcat. Avem nevoie de astfel de oameni.