Publicat : sâm, mart. 7th, 2015

Raluca Surdu si Lucian Iliescu, in centrul atentiei adversarilor politici

r lIntr-o recenta conferinta de presa, Marin Anton a facut o scurta… radiografie a situatiei din PNL Giurgiu. Lucian Iliescu si new entry din organizatie, Raluca Surdu, au fost cei doi pe care i-a… caracterizat plastic Marin Anton.

„Lucian Iliescu? Nu sunt eu cel care i-a facut rau, din contra, am fost si sunt langa el. Ne leaga o veche prietenie si imi e drag sa beau oricand un sprit cu Lucian Iliescu. Imi pare rau de ceea ce i s-a intamplat pe plan politic. Nu am nicio vina, din contra, am incercat sa il ajut… Insa cei care <<i-au luat gatul>> sunt oamenii lui, pe care el i-a promovat… Inventati, creati, formati, educati si platiti chiar de el. El si-a facut-o cu mana lui si cred ca si-a asumat aceste… creatii”, a precizat Marin Anton, liderul PMP Giurgiu.

El a mai spus ca Lucian Iliescu munceste mult, si ca se intelege foarte bine cu Raluca Surdu.

„Iliescu a fost si este in continuare un soldat disciplinat, are spirit tanar si cred ca el ii este cel mai fidel Ralucai Surdu, dintre toti cei care sunt in acest moment la Giurgiu. Spun asta pentru ca il cunosc ca un om cu principii… In rest, ceilalti, fiecare are interesul lui”.

Despre Raluca Surdu, deputatul de Giurgiu a… garantat ca a venit in Giurgiu cu ganduri bune si cu convingerea ca poate revigora PNL.

„Raluca Surdu munceste foarte mult… Este o femeie care se implica si, in general, obtine rezultate bune. Iar acest lucru este de apreciat. Va garantez ca nu are niciun gand ascuns fata de giurgiuveni.

Dar daca se duce, spre exemplu, la un primar in judet, sunt informat imediat despre tot ce se discuta acolo, avand avantajul ca ii cunosc mai bine si de mai multa vreme. Informatiile mi le dau oamenii din jurul doamnei Surdu…

Sincer, mie nu imi place acest tip de politica si vreau sa ma detasez de astfel de oameni. Cred cu tarie ca si politica trebuie facuta cu fair play”, a precizat Marin Anton.

Despre autor

-