Publicat : lun, iun. 6th, 2016

„Rautacisme” post campanie

ticaEDITAT copyFara suparare dragi liberali, dar v-ati lasat condusi de o ceata de oportunisti. Iar rezultatul acestei conduceri bicefale il aveti acum. Cetatenii municipiului si judetului v-au taxat la prima ocazie (si singura – din patru in patru ani), la alegeri.
In sfarsit, poate ati invatat (sper) din aceasta (ultima?!) greseala: ca agresivitatea are un pret. Agresivitatea verbala, de ea vorbesc. Si ca toata reteaua de conturi false din lumea virtuala pusa la cale de strategii “B” – Beianu si Boerescu – nu are nici cea mai mica relevanta in viata reala. Toate dejectiile si laturile aruncate pe retelele de socializare s-au intors impotriva voastra. Aveti curajul sa va faceti curat in propria ograda? Sa ejectati oportunistii? Sa va reformati moral?
Poate e tardiv, si sper sa fie asa, dar intreb: pana la aceasta ora inca nu si-au pus demisiile pe masa cei care au condus organizatia judeteana si municipala? Si gasca de fripturisti si lingai de care s-au inconjurat in ultimul an?
Ma gandesc ca o s-o faceti voi, tinerii din PNL, cei fara conturi false, care chiar ati crezut si credeti in liberalism – sa aveti curajul si vertivalitatea sa le cereti demisiile. Sa demonstrati ca sunteti o forta si ca a fost un accident faptul ca v-ati lasat tarati de vartejul nealesilor (numitilor) din fruntea organizatiei.
Stiti cine a facut ca judetul si municipiul Giurgiu, Capitala, sa devina rosii? Conducatorii vostri. PNL-ul care s-a cununat cu PDL-ul. Iar frica reintoarcerii perioadei basiste i-a facut pe oameni sa va scoata din optiunile lor.
Nu este o culpa sa fii pesedist (asa cum nu este neaparat o onoare sa fii penelist), dar voi (condusi si indoctrinati, evident) ati facut ca oamenii sa tina (si sa voteze) cu cei pe care i-ati bestelit la comanda…
Nu este tarziu sa va reveniti si sa redeveniti prieteteni cu cei pe care i-ati demonizat doar pentru ca au avut alta optiune. Mai aveti o sansa, n-o irositi.
P.S. Asteptam demisiile de onoare ale lui Beianu, Stefan, Boerescu, Floricel. Dar si a celor care au stat de-a stanga si dreapta lor.
N.R. Fotografia este un trucaj. Dar nu avem certitudinea ca Beianu nu a fost calul troian al PSD-ului in PNL…
Ion Diaconescu

Despre autor

-

Afisat: 4 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. Hahaha ! Nenea Gim , aparatorul principiilor loberale ….hahaha

  • Membru PNL spune:

   Tu Boerescu Mihnea esti oricum gunoiul cel mai mare din Giurgiu
   Esti mult prea prost si dobitoc
   Taci si pleaca odata cu Beianu, faci multa lume fericita

 2. Carla spune:

  DEMISIA de onoare este un act de curaj! Dar nu cred ca au atata demnintate si curaj ca cei doi presedinti s-o faca!

 3. silvia spune:

  SPER CA ACEST BEIANU CA PANA MAINE SA FIE MORT SI INGROPAT