Publicat : mar, iun. 27th, 2017

Razboiul Anton vs Badalau continua… Anton ataca din nou

PNL AntonPresedintele PNL Giurgiu, Marin Anton a lansat un nou atac la numarul doi din PSD, presedintele executiv, Niculae Badalau. De data aceasta, “obiectul” atacului au fost licitatiile pe bani publici, despre care liderul liberal sustine ca ar fi controlate in judetul Giurgiu de Niculae Badalau in proportie de 80%.
“O sa incep conferinta de presa, asa cum v-am promis, cu domnul Badalau, cel mai mare caracter din Romania. Va spun de pe acum ca domnul Badalau controleaza in proportie de 80/90% toate licitatiile din judetul Giurgiu. O sa va dau prima comuna din nordul judetului – comuna Gaiseni.
Comuna Gaiseni are un proiect de apa castigat „intamplator si meritat” de firma domnului Badalau. Valoarea proiectului este de aproximativ 2,5 milioane de euro. Poate ne explica domnul Badalau, prin ce merite deosebite si cum a ajuns firma dumnealui sa castige, la dumnealui in judet, pe bani pusi de dumnealui in programele de dezvoltare ale judetului Giurgiu de la Ministerul Dezvoltarii…? Cum a ajuns „intamplator si meritat” sa castige aceasta licitatie? Sper sa imi raspunda, si poate vreun jurnalist il intreaba pe domnul Badalau cum a reusit, prin merite deosebite, si poate avem un raspuns prin presa domniei sale. Dupa ce o sa ne raspunda domnul Badalau, o sa va spun exact cum a castigat domnia sa aceasta licitatie… Si cine si cum ii periaza drumul, pentru ca e foarte interesant, e un mecanism foarte bine pus la punct. Astept cel putin sa ma contrazica, sa spuna ca nu am dreptate” a declarat Marin Anton.
Liderul PNL nu s-a oprit aici, ci a continuat, vorbind tot de comuna Gaiseni, insa de alta licitatie…
„O a doua licitatie controlata tot de domnul Badalau – asta la apa este directa, are interes direct, dar cealalta e… indirecta. Tot in judetul Giurgiu, tot la Gaiseni… Este vorba de un proiect de drumuri, castigat de pe locul 6 (sase) intr-un final de firma Style Construct. Firma care a fost clasata ca si oferta pe locul sase!
Il astept pe domnul Badalau sa ma contrazica, sa spuna ca nu are niciun fel de influenta in aceasta decizie. Dar intreb, cum a ajuns Style Construct sa castige o licitatie de pe locul sase, licitatie care a fost initial castigata de Expres Construct. Si poate ii intrebati si pe cei de la Expres Construct cum au ajuns sa fie scosi de pe primul loc si sa castige cel de pe locul sase. O sa va spuna ceea ce va spun si eu acum, ca controlul licitatiilor este facut de domnul mare caracter al judetului Giurgiu, de la Bolintin Vale.
Data viitoare o sa vin cu urmatoarea dezvaluire, din alta localitate…”, a spus in incheiere Marin Anton.

Despre autor

-