Publicat : lun, feb. 1st, 2016

Razvan Cuc: Liberalii actioneaza dupa modelul “portocaliilor”

razvanFacand referire la Legea alegerilor locale si la cererea PNL ca aceasta sa fie modificata in asa fel incat sa favorizeze candidatii liberali (alegerea primarilor in doua tururi de scrutin), Razvan Cuc – purtator de cuvant al PSD Giurgiu – a declarat ca liberalii au un comportament de “domnul Goe”.
“Acest comportament a PNL este unul de rasfatati, demn de… domnul Goe. De cate tururi de scrutin este nevoie pentru a castiga ei mai multi primari? Legea alegerilor locale a fost votata de parlamentarii PNL, a fost promulgata de Presedinte… Daca erau dubii de ce nu a fost retrimisa in Parlament? Ceea ce fac liberalii este inca o dovada ca aceasta conducere bicefala a lor nu se sincronizeaza. Au pornit aeasta cruciada dupa ce au votat Legea in Parlament, insa acest model de a actiona in forta nu este specific PNL, ci este un model al PD, al portocaliilor are au acaparat PNL. Le recomandam colegilor de la PNL sa se lase de cancanuri si barfe si sa vina cu proiecte concrete care sa imbunatateasca viata cetatenilor”, a declarat Razvan Cuc.
Purtatorul de cuvant al PSD Giurgiu a mai precizat ca social democratii au adus in ultimii doi ani in judetul Giurgiu peste 1.000 de miliarde de lei vechi, sume cu care au fost construite retele de apa si canalizare, au fost aduse microbuze scolare, au fost platite arieratele Primariilor sau au fost reabilitate si construite drumuri (circa 400 de kilometri).

Despre autor

-

Afisat: 3 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. luca spune:

    Bai CUCule, tu actionezi dupa modelul porcilor.

  2. cucoaica spune:

    Tu parcă te transformasei în tehnocrat măi ardei gras, ca să-ţi păstrzi postul total nemeritat. Dar pe NOI cei neafiliaţi politic, pe cei care încercaţi să ne aburiţi (minţiţi), cu promisiuni ne-aţi întrebat cum vrem să ne alegem primarii ? Asta înseamnă democraţie la CEL MAI CORUPT PARTID din istoria României ! Blestemaţi cei ce vă vor mai vota !

  3. Blend-A-Merde spune:

    Aici suntem cam in faza aia „rade ciob de oala sparta”. Domnu Kuk, nascut pepededist si varuit in pesedist indata ce a ajuns la maturitatea deplina, arata cu degetul spre penelisti. Dupa cum singur recunostea, intrat in pepedede ca sa arda niste etape care nu-i conveneau in preamarirea politica, iata-l ajuns mare scula in pesede, tot asa cu au ajuns beianu si floricel mari scule in penele. Doar ca nu a observat ca lui inca nu i-a cazut tot casul de la gura. A nu se confunda cu cascavalul pe care pesedistii – unde e aceeasi pana de „tinere talente” ca si in penele, doar ca nu vor sa recunoasca – i l-au infipt intre masele. Asa ca ciocu mic, bre, nu mai da in concurenta, ca maine poimaine te vad si pe tine mare scula in alde, unde se aduna toti rejectii care mai spera si ei la un serviciu prin administratia locala. A adus pesedeul bani pentru retele de apa si canalizare, zici? Ce vorbesti frants? Ne lasi? Te pomenesti ca aveti tiparnitele alea de dolari dupa care alergau minerii lui tac-tu iliescu cel vesnic?