Razvan Cuc – lovitura… la ficatul alegerilor organizate de Badalau

dav

Cu numai cateva ore inaintea inceperii Conferintei Judetene a PSD, in care senatorul Niculae Badalau “a fost” ales presedintele pesedistilor de pe tot cuprinsul judetului, deputatul Razvan Cuc a iesit cu cinism si i-a aplicat o lovitura la ficatel pretendentului la presedintie.
Deputatul Cuc a prezentat presei un act care arata foarte clar ca nu de grija referendumului se grabesc alegerile la Giurgiu…
“De la o organizatie PSD din alt judet, am facut rost de adresa trimisa de forurile centrale ale PSD, un ghid al alegerilor interne pe care domnul Badalau nu la aratat niciunui primar sau presedinte de organizatie. In acest ghid sunt stipulate perioadele in care se fac alegerile, procedurile, criteriile de reprezentivitate ale delegatilor la Conferinta Judeteana, etc.
O dovada ca domnul Badalau dezinformeaza este faptul ca in acest ghid, alegerile in organizatiile locale de pe langa sectile de votare, si Conferintele municipal se tin in perioada 10 septembrie – 10 octombrie, iar Conferinta judeteana se organizeaza in perioada 10 octombrie – 30 octombrie.
Asadar, domnul Badalau vine cu vorbe, iar noi avem documente oficiale. Nu se spune nicaieri despre referendum, asa cum lasa de inteles Badalau”, a declarat Razvan Cuc.

Cum vrea Badalau sa foloseasca parlamentarii giurgiuveni
Deputatul giurgiuvean a dat amanunte incredibile de la ultimele intalniri avute cu Niculae Badalau.
“Saptamana trecuta am fost convocat la o intalnire cu domnul Badalau. Toti parlamentarii PSD: eu, deputatii Elena Dinu si Alexandru Andrei si senatorul Cristian Marciu. La aceasta intalnire ni s-a propus sa ne inscriem in cursa pentru presedintia organizatiei judetene, fara sa ne spuna si data la care vor avea loc alegerile.
Nu am fost cooperanti, insa acolo am aflat ca domnul Badalau vrea un grup de parlamentari pe care sa ii bage sau sa ii scoata de la vot pentru a putea pune presiune pe conducerea centrala…
Tot la aceasta intalnire ne-a sugerat ca eventuale dosare penale pot fi inchise, daca suntem “baieti destepti”, a declarat Razvan Cuc.
N.R. Acestea sunt doar o parte din acuzatiile pe care deputatul Razvan Cuc i le aduce lui Nicolae Badalau.
Daca faptul ca Badalau nu tine cont de “ghidul” de la Centru si organizeaza pe repede inainte alegerile, face parte din bucataria interna a PSD, ultimele acuzatii sunt insa de o gravitate extrema.

Un comentariu

  1. Miza este PREFECTUL! din această cauză graba asta. Ceva de genul: ”Bai Livache uite mi-am luat Organizatia inapoi, sunt in CEXN (deci am si un vot, care poate fi impotriva ta!), da-mi odata și prefectul ala. Etapa asta e doar un motiv de presiune suplimentara in Guvern pentru urcarea Puțarei ca Prefect.
    Astfel se explica ”graba”.

Comentariile sunt inchise