Razvan Cuc: „Nu mai exista motive pentru amanarea examenului de manager la Spitalul Judetean”

Cuc Razvan - ZLIn cadrul conferintei de presa de joi, 30 aprilie, purtatorul de cuvant al PSD Giurgiu – Razvan Cuc – a facut precizari importante cu privire la schimbarea termenilor in care se organizeaza concursurile pentru ocuparea posturilor de manageri de spitale.

„De foarte mult timp, presedintele CJ, Vasile Mustatea invoca un articol din Legea reformei in domeniul sanitar pentru a amana la nesfarsit organizarea concursului pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Judetean. In acest mod, interimatul medicului Mihai Petre pare sa nu mai aiba sfarsit… Nu contest calitatea de medic a domnului Mihai Petre, dar functia de director a domniei sale este pe langa lege”, a declarat Razvan Cuc.

Purtatorul de cuvant social democrat a precizat ca in luna martie, in urma unei interpelari a senatorului Niculae Badalau in Parlament, legea cu pricina a fost modificata, iar articolul care prevedea  contractarea unore auditori externi a fost eliminat. Astfel ca in 22 aprilie, Legea a fost promulgata de Presedintie…

„In acest context, Vasile Mustatea nu mai are niciun motiv sa amane organizarea concursului la Spitalul Judetean si nu mai poate incerca tergiversarea acestei situatii. Ii reamintesc presedintelui CJ ca urmeaza acreditarea Spitalului Judetean si  nu vrem ca din cauza unor probleme de manageriat, unitatea spitaliceasca sa fie declasificata”, a declarat Razvan Cuc.