Publicat : joi, mai 21st, 2015

Razvan Cuc – secretar de stat in ministerul transporturilor

cuc badalauPentru a demonta stirile lansate de unele publicatii online cu privire la plecarea prefectei Lavinia Crisu si inlocuirea sa cu Razvan Cuc, presedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Badalau a facut un anunt care duce in derizoriu „stirile” de care aminteam:

„Razvan Cuc nu va fi prefect, ci va fi ministru secretar de stat in Ministerul Transporturilor. Functie pe care o va ocupa intr-un foarte scurt timp. In acest post, domnul Razvan Cuc se va ocupa de dezvoltarea porturilor si transportul naval… Asadar, absurditatile cu listele de consilieri, inlocuirea prefectei si tot ce mai apare in anumite zone online, nu sunt decat stiri de intoxicare ale unor oameni rau intentionati sau impinsi de cineva sa scrie astfel de stiri si sa le dea ca si veridice”, a declarat senatorul Niculae Badalau.

La randul sau, Razvan Cuc a acuzat de rea intentie site-ul respectiv si a precizat ca modul in care sunt redacatate stirile ar fi „nedeontologic”…  El a declarat ca, din noua pozitie, va face eforturi pentru ca pentru Portul din Giurgiu si pentru infrastructura fluviala sa fie directionate proiecte care sa deszvolte acest sector.

Despre autor

-