Publicat : lun, iun. 15th, 2015

Refuzati de PLR

D:DCIM110DICAMDSCI0398.JPGTrei politicieni giurgiuveni sunt „persona non grata” pentru formatiunea locala PLR Giurgiu…

Numele lor a fost rostit vineri, 12 iunie, in conferinta de presa a filialei din Giurgiu a partidului lui Tariceanu de catre Ovidiu Andrei – presedintele organizatiei municipale PLR Giurgiu.

„Este vorba despre Florian Nicolae (deputat inca PSD – N.R.), Alexandru Vladu (prim vicepresedinte al organizatiei municipale PSD Giurgiu si viceprimar – via PPDD – N.R.) si Dumitru Beianu (copresedintele organizatiei municipale PNL Giurgiu – N.R.). Aceste trei persoane – nu personalitati – nu au in acest moment niciun sprijin politic din partea propriilor partide si acum isi cauta cu disperare un partid in numele caruia sa candideze la Primaria Giurgiu. Fiecare din ei a lansat ideea ca ar putea fi viitorul candidat al PLR, numai ca nu ne-au intrebat si pe noi daca suntem de acord… De aceea, dezmint public aceste zvonuri legate de candidatura vreunuia din cei trei din partea PLR”, a declarat Ovidiu Andrei.

Oficialul PLR a precizat ca PLR Giurgiu are patru candidati pentru Primaria municipiului, iar un sondaj de opinie il va desemna pe cel mai bine clasat in randul cetatenilor municipiului. Iata care sunt „cei patru muschetari PLR”: Toma Petcu, Ovidiu Andrei, Gicu Iorga si Ionel Muscalu.

Sigur ca sondajul il va da castigator pe Toma Petcu… c’asa-i in politica, mai ales ca unul dintre ei sare din schema automat – Gicu Iorga – care a mai cochetat cu candidatura din partea PDL. Ionel Muscalu din cauza de… tinerete, iese si el din schema electoratului… Iar Ovidiu Andrei nu vrea sa se puna rau… cu sefu’.

N.R. Intre timp, dintre cele trei „persoane, nu personalitati”, unul va face la dreapta cu siguranta iar, pe cale de consecinta, Dumitru Beianu va ramane la PNL… Ramane de vazut ce se va intampla cu Alexandru Vladu, care are acum… doar vreo trei variante:

 1. Intrarea in sondajul PSD alaturi de Nicolae Barbu (cu sanse putine de reusita, pentru ca sondajul se efectueaza dupa norme standard, nu numai prin cartierele de romi sau numai printre utilizatorii de facebook);
 2. Sa se roage de deputatul Liliana Ciobanu pentru a candida din partea PSRO (varianta putin plauzibila);
 3. Sa astepte o eventuala schisma a UNPR – prin care formatiunea generalului Oprea sa hotarasca intrarea pe liste proprii in alegerile locale…

Despre autor

-

Afisat: 3 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. Papanasi spune:

  plr nu este altceva decat o adunatura de pupincuristi ai penalilor psd.niste slugi avide de putere(vezi cazul toma petcu),conduse de unu care obstructioneaza justitia si isi apara colegii penali(sova,ponta).aceasta cloaca numita plr a fost constituita doar ca sa serveasca intereselor psd si nu pentru a proteja si sprijini simpli cetateni.

 2. Nu-i neaparat asa.
  Muscalu sau Chiran Adrian sunt oameni de toata isprava.Or mai fi si altii.Insa insuficienti la nivel national ca sa treaca de pragul parlamentar si sa devina partid parlamentar.

 3. pm spune:

  PLR partid de tradatori si oportunisti.