Publicat : mar, feb. 16th, 2016

S-a aratat pricea: alde nea Mircea si nea Sandu sunt in acelasi partid – ALDE

vladu penceaSambata, in comuna Oinacu a poposit “caravana” ALDE ca sa-l unga candidat pe fostul primar pesedist, Mircea Pencea. Nimic anormal in toata… ceremonia, care s-a desfasurat intr-o discoteca dezafectata si la care au participat in jur de 40 de persoane. Doar ca printre “aldisti” (Toma Petcu, Ovidiu Andrei, Cristian Anculescu) a fost si viceprimarul Alexandru Vladu. Cel putin asa sustin, ca la carte, trei surse. Una dintre surse a fost foarte… plastica in explicatii: Da bre, a fost cu aia de-i stim si unul mai mic de statura, cu palarie… Nuuu, nu era Ionel Muscalu, ca p’ala il stim dupa poezii. Am aflatara de la nea Mircea Pencea ca ar fi vicele de la Giurgiu…
Va inchipuiti cat de bizara este politica? Anul trecut, primarul in functie al comunei – Laurentiu Burtavel – era, la modul declarativ, mai liberal decat Bratianu. Numai ca i-a facut cu ochiul OG 55 si a trecut cu arme, bagaje si doctrina fix in tabara PSD.
Pesedistul (de foarte multi ani) Mircea Pencea s-a convertit (din nostalgie… de primarie) in liberal (adevarat), adica a trecut la ALDE.
Fost pepededist, beneficiar al OG 55 cu trecere la PSD si proaspat (?) trecut la ALDE, vorbim aici de Alexandru Vladu are la activ trei partide in nici doi ani.
Atat am avut de spus, fara sa judecam pe cineva. In fond, fiecare isi cunoaste foarte bine prioritatile, Vorbeste cineva de moralitate in politica? Puschea…
N.R. Umbla vorba prin comuna ca primarul in functie isi marca si apara teritoriul. Cica ar fi facut poteca in jurul discotecii, certand localnicii care voiau sa intre la intrunire.
Ion Diaconescu

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. olah spune:

    Fara ,,ala cu trei partide in doi ani,,ar fi condus PNL-ul municipiul.
    Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.