Publicat : lun, oct. 9th, 2017

S-a instaurat matriarhatul in judet – habemus… si subprefecta

pref 11jpgAstazi, la sediul Institutiei prefectului a avut loc festivitatea de instalare a unui nou subprefect. Care este… o subprefecta – Adriana Putaru.
In sala de sedinte a Prefecturii au fost prezenti directori de deconcentrate, primari din judet, primarul municipiului – Nicolae Barbu, presedintele CJ – Marian Mina, vicepresedintele CJ – Lucian Corozel, deputatul Elena Dinu si evident, prefecta Lavinia Crisu.
Din partea Ministerului Afacerilor Interne a fost prezent Teodor Gheorghe, director general al Directiei Generale pentru Relatia cu Institutiile Prefectului, care a oficiat festivitatea de depunere de juramant a noului subprefect al judetului.
Teodor Gheorghe a dat citire celor doua Hotarari de Guvern – aceea de incetare a exercitarii functiei de subprefect a lui Tarca Fabian si detasarea acestuia in conditiile legii si de numire in functie a Adrianei Putaru.
Ambele HG-uri au fost semnate de premierul Tudose in data de 5 octombrie 2016.
Dupa depunerea juramantului si discursul noii subprefecte, din care am aflat ca nu o sa dezamageasca si o sa fie un garant al respectarii Constitutiei si al Legilor, am mai aflat ca va actiona si pentru realizarea obiectivelor cuprinse in programul de guvernare…
Cireasa de pe tort a fost pusa de prefecta Lavinia Crisu care, debordand de simtul umorului a spus ca incepe… o era a matriarhatului:
“Incepe de astazi o era a matriarhatului in Giurgiu, dar o sa vedeti ca o sa fie o era placuta pentru toata lumea. Nu cred ca v-a fost rau pana acum cu mine si cu atat mai mult o sa va fie mult mai bine de acum incolo, pentru ca vom fi doua…”.
N.R. Suntem siguri ca doamna prefect a incercat o gluma, o figura de stil, insa ne intrebam: daca cineva din cei prezenti “nu se prindea” si facea vreun atac de panica… O era, doamna? Nu e prea mult?
Intelegem ca era nu are un numar precis de ani si se desfasoara pe o perioada arbitrara de timp, dar parca e prea mult… Nu vi se pare?pref 22

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. ioana popescu spune:

    Pentru luminarea dnei Crisu Nina: matriarhatul este aceea perioada timpurie din istoria lumii,situata in preistorie ( comuna primitiva…),in care apartenenta la ginta se stabilea pe linie descendenta maternala !! Deci noi ce sa intelegem din declaratia reprezentantei in teritoriu a ”din scoarta in scoarta ” ??!!!