Publicat : mar, oct. 25th, 2016

“S-a lepadat” Gheorghe Stefan de Beianu?

pnl-1Ca lucrurile nu merg ca unse in PNL Giurgiu, nu mai este de mult o teorie, ci o axioma.
Ca Gheorghe Stefan nu se simte confortabil in preajma lui Dan Vlaicu sau a lui Dumitru Beianu este de asemenea o chestiune despre care s-a scris destul in urma cu o luna de zile, cand una a votat Biroul Politic Judetean si alta a pohtit Alina Gorghiu.
Insa astazi, marti 25 octombrie, Gheorghe Stefan “s-a lepadat” de Dumitru Beianu la modul declarativ, in fata presei, cu o fandare de scrimeur veritabil.
Inainte de intrarea la Biroul Electoral Judetean pentru depunerea candidaturilor, incadrat fiind de Dan Vlaicu si Marian Maroiu, Gheorghe Stefan l-a ignorant total pe Beianu. Mai mult de atat, a vorbit de funie in casa spanzuratului (onestitate, corectitudine, curatenie…):
“… Ne propunem un scor de peste 25%, peste cel de la alegerile locale, ceea ce ne va permite sa avem doi deputati si un senator.
Sunt onorat sa fiu incadrat de doi candidati onesti, corecti, curati si dedicati muncii pe domeniile pe care le reprezinta…”.
Asadar, desi era de fata, Beianu n-a existat pentru Gheorghe Stefan… Ceea ce ne-ar putea face sa credem ca liderul liberalilor giurgiuveni “s-a lepadat” de fostul coleg “de copresedintie” si ca nu isi asociaza imaginea publica, cel putin in campania electorala, cu Dumitru Beianu?

Despre autor

-