Publicat : vin, apr. 10th, 2015

Saptamana viitoare, Primaria „da cu flit” pentru tantari si capuse

dezinsectie 1Primaria municipiului Giurgiu prin Societatea Giurgiu Servicii Locale ii anunta pe cetateni ca saptamana viitoare va incepe dezinsectia la sol, urmand sa fie efectuate stropiri cu insecticide pentru stoparea inmultirii si raspandirii insectelor daunatoare (tantari si capuse), la nivel terestru, in jurul blocurilor si in spatiile verzi, in perioada 16 aprilie – 16 mai.

In acest scop, crescatorii de albine si de animale sunt rugati sa isi ia toate masurile ce se impun pentru protectie si evitarea eventualelor accidente.

Pentru populatie, actiunea de dezinsectie planificata pentru o suprafata de circa 400.000 mp (40 ha) nu presupune niciun pericol. Dezinsectia se va realiza cu substante insecticide avizate de Ministerul Sanatatii, in vederea combaterii tuturor insectelor (solfac EW50, K’othrine EC25).

 

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. Maicu Terezu spune:

    * erata-trebui si cerseasca(graba asta) 😉

  2. Maicu Terezu spune:

    prima data ar trebuia sa dea cu flit capuselor imbracate in negru,care vin mereu la consiliul judetean sa cerseaca niste bani pentru bunastarea lor,si de asemenea capuselor din politica locala