Se sapa la temelia Primariei – scenarii incredibile

vladu 1De ceva timp, Primaria se cam zguduie… La cativa metri de zidurile institutiei au inceput excavari, s-a adus fier beton, s-au turnat fundatii, iar in centrul acestor evenimente cel putin bizare (dupa unii) se afla zilnic, Alexandru Vladu.
Oamenii, nestiind ce se intampla, au inceput sa teasa scenarii, care mai de care mai incredibile si mai… SF.
Unii spun ca din cauza de oftica electorala, nea Sandu Vladu, care nu si-a putut tine promisiunea de a intra in Primarie pe 5 iunie la ora 12 fix, si-ar construi o primarie particulara in care sa se joace in timpul liber de-a primarul (sa tina audiente, sa imparta locuinte sociale si ANL, sa dea ajutoare si portii de mancare amaratilor, sa imparta televizoare, aragazuri si calorifere electrice celor decuplati de la ENEL, etc – toate astea, in joaca, ca exercitiu pentru localele urmatoare).
Altii spun ca lucrurile sunt mai grave si ca nea Sandu Vladu ar fi luat lucrurile mai in serios de atat si ca sapa (undercover) un tunel pe sub Primarie, pe unde se duce sa bantuie noaptea fostul sau birou de viceprimar. Surse care nu vor sa-si asume identitatea ne-au precizat ca paznicii de noapte din Primarie aud voci si trosnituri care ar veni din biroul fostului viceprimar, si ar fi facut o cerere pentru o slujba de exorcizare…
Noi nu am facut decat sa publicam aceste scenarii si sa va ilustram cu o fotografie bizara: Nea Sandu Vladu printre sapaturi (reale)… In planul doi, chiar in spatele fostului viceprimar, se pot observa doi muncitori care pare ca stau la chepengul potentialului tunel spre Primarie.

Desi nu credem ca vreunul dintre scenarii ar putea fi real, ne-a placut ideea si simtul umorului pe care (inca) il au giurgiuvenii.vladu 2
P.S. Precizam ca santierul pe care este vazut zilnic Alexandru Vladu, este o lucrare particulara, executata chiar de una dintre firmele fostului viceprimar si n-are nicio legatura cu scenariile de mai sus.

Redactia

2 comentarii

  1. Opiniile voastre au devenit perisabile.Se vede ca v-a parasit muza.Opiniile voastre miros a opiulenta demagogica.Sase!…vine deontologia in control.Nu-i nevoie sa deschideti.Cunosc parola.Sandokan!Reveniti-va ! Concediile si vacantele s-au terminat.Nu mai chinuiti degeaba bietele tastaturi.Nu va mai stresati cititorii cu n i m i c u r i .Daca nu stiati,va spunem noi,ca au apus vremea blaturilor.Acum e la moda cireasa,care nu este obligatoriu sa fie (si) rosie. Pazea,s-a stins lumina!Closed tv !Pericol de infumurare.Pe barba altora.Oricum nu dam crezare aberatiilor voastre (ne)comandate.Cercetam doar din curiozitate intr-un sit mai verosimil.Pana una alta,uite,a scapat cateaua din lant.Pare-se ca este -cam-turbata !

  2. Asta e stire?
    Care fundatie a primariei?
    De cand Sectia Bibliotecii Judetene e a primariei?
    Nu stiu sa fi protestat cineva cand fostul proprietar a cestei cladiri a inceput lucrarea lipita chiar de fundatia primariei

Comentariile sunt inchise