Publicat : joi, mai 12th, 2016

Se teme Floricel de o confruntare directa cu Barbu?

barbu - floricelEmisiunile electorale in care contracandidatii sa se infrunte “d’adevaratelea” sunt – cel putin cele de pana acum – niste dramolete in care candidatii la Primarie se menajeaza reciproc… In ce priveste programul de dezvoltare al municipiului, ei bine, toti candidatii au… variatiuni pe aceeasi tema. Marota cu crearea locurilor de munca este cea mai gogonata minciuna pe care o debiteaza candidatii. Celelalte sunt aceleasi promisiuni de ani de zile, crezute inevitabil de electoratul giurgiuvean.
Spuneam ca in acest moment, candidatii se ocolesc si, mai ales se codesc sa se contreze.
Vineri, 13 mai, la Muntenia TV, la emisiunea “Fata in fata pentru Giurgiu”, programarea confruntarii este intre PSD si PNL. In mod firesc, intre candidatii celor doua partide pentru Primaria Giurgiu.
Daca Nicolae Barbu (PSD) va fi cu siguranta prezent la emisiune, nu stim ce va face Nicolae Florian (PNL). Surse liberale ne-au informat ca staff-ul PNL a inceput sa ii cam dea peste manute lui Floricel si il sfatuiesc sa iasa in cat mai putine emisiuni televizate, pana cand nu isi va invata “spiciurile” pe de rost.
Daca lucrurile stau asa, inseamna ca ceea ce am scris in urma cu aproape o luna de zile este cat se poate de adevarat, si anume ca liberalii nu mai sunt atat de incantati de prestatiile publice ale lui Nicolae Florian.
Pana la urma, confruntarea de vineri, daca va avea loc, este intre doi vechi pesedisti, pentru ca lui Nicolae Florian nu i s-a uscat inca cerneala de pe adeziunea la PNL.
N.R. In data de 2 iunie, televiziunea Muntenia va organiza o dezbatere cu toti cei zece candidati la Primaria Giurgiu si nu ne putem abtine sa nu ne intrebam daca liberalii il vor lasa pe Florian Nicolae la aceasta emisiune…

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. ioana popescu spune:

    Este gatuit de pietroiul ce-l are de gat- eternul si inlocuibilul ,eterna speranta a politicii giurgiuvene…..wyshineschu…..

  2. Membru PNL spune:

    DOMNUL NICOLAE FLORIAN NU ESTE IN STARE SA POARTE O DISCUTIE CU NIMENI,
    PENTRU DANSUL LIMBA ROMANA ESTE O LIMBA STRAINA