Publicat : lun, sept. 14th, 2015

Senatorul Badalau, prezent la scolile din nordul judetului la festivitatile de deschidere a noului an scolar

badalau scoala 1Senatorul Niculae Badalau a fost prezent astazi, la festivitatile de deschidere a noului an scolar la Scoala Gimnaziala Malu Spart si liceul din orasul Mihailesti, unde a purtat discutii cu cadrele didactice despre auspiciile sub care incepe un nou an de munca la clasa, despre problemele existente inca in sistemul de invatamânt dar si despre solutiile pe care acestia le-ar putea avea pentru ca actul educational sa se desfasoare in cele mai bune conditii.

Partea cea mai frumoasa a intâlnirilor a fost cea in care, aflat in mijlocul copiilor, s-a putut bucura de veselia si entuziasmul molipsitor al acestora.

Cu ocazia acestui eveniment, senatorul Niculae badalau a transmis un mesaj elevilor si dascalilor din judetul Giurgiu:

badalau scoala“Prima zi de scoala reprezinta, pentru fiecare generatie de elevi, un inceput pentru noi provocari, noi cunostinte, noi experiente. In ceea ce ne priveste, avem responsabilitatea de a gasi cele mai bune solutii numeroaselor probleme cu care sistemul de invatamânt inca se confrunta. Responsabilitatea voastra, pentru ca si voi aveti obligatii, este sa veniti la scoala, sa invatati, sa urmati sfaturile parintilor si sa aveti incredere in profesorii vostri, acesti oameni minunati si care si-au dovedit devotamentul pentru aceasta profesie care nu este la indemâna oricui. Promit sa fiu alaturi de voi si de profesori in actiunile pe care le veti desfasura, si sa va ofer sprijinul meu in limita competentelor pe care le am.  Va felicit si va doresc sa cresteti mari, sa fiti sanatosi, si sa va bucurati parintii cu rezultatele obtinute la invatatura”.

Despre autor

-