Publicat : mie, mart. 4th, 2015

Spitalul Judetean si teatrul Tudor Vianu, prioritati pentru CJ

CJIntr-o recenta conferinta de presa sustinuta de presedintele CJ Giurgiu – Vasile Mustatea – acesta a prezentat in avanpremiera repartitia bugetului pe capitole, pentru principalele „puncte fierbinti” din judet.

Astfel, Spitalului Judetean (care se afla intr-o stare mai mult decat jalnica) i-a fost repartizata suma de 69 de miliarde de lei vechi… Culmea, o suma mai mare decat a fost solicitata. Si asta pentru ca anul acesta institutia spitaliceasca trebuie sa indeplineasca criteriile pentru acreditare.

Suma uriasa alocata Spitalului Judetean va trebui sa fie folosita pentru reabilitarea sectiei de Neurologie, pentru schimbarea tuturor patrurilor, pentru saltele si lenjerii de pat si pentru igienizarea intregului spital. De asemenea, o suma importanta va fi folosita pentru investitia in centrala termica si in sistemul propriu de alimentare cu apa.

Aproape un milion de euro (45 de miliarde de lei vechi) au fost alocati pentru reabilitarea cladirii Teatrului Tudor Vianu – renovarea si consolidarea cladirii, centrala termica proprie, climatizare, scaune si mocheta noi, instalatie de sonorizare si de iluminat, etc.

Asadar, doua repartizari de buget care vor schimba atat perceptia celor care beneficiaza de actul medical si de cel artistic, dar si perceptia cetatenilor asupra rolului Consiliului Judetean si a echipei manageriale de la aceasta institutie.

 

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. totel spune:

    cucul cel rosu a fost redus la tacere cu aceste doua proiecte.nici macar in paduricea cu uscaturi nu s-a auzit!o fii fost ragusit sau nu mai avea motive de razvratire ? …tu-i mama masii, ca greu e-n opozitie la judet ! e o zona libera…la ,si , n-ai ce-i face !