2020 – Ce candidat va avea PSD Giurgiu pentru Primaria municipiului

Intr-o recenta conferinta de presa sustinuta la sediul PSD Giurgiu de catre senatorul Niculae Badalau, acesta a facut cateva aprecieri cu privire la candidatii PSD Giurgiu pentru Primaria municipiului.
Dupa o serie de aprecieri pozitive la modul in care primarul Nicolae Barbu a condus institutia, senatorul giurgiuvean a spus si cateva nume de potentiali candidati, dintre acestia detasandu-se net… Cristian Marciu.
“PSD, prin primarul Nicolae Barbu, a condus foarte bine Primaria. Actualul primar este pragmatic si are in derulare foarte multe proiecte cu fonduri UE…
Daca Barbu, pe care il sustin acum, nu va mai candida, vom efectua un sondaj de opinie si cetatenii isi vor spune cuvantul. Daca Gigi Oprisan iese primul in sondaj, il vom sustine, respectam decizia cetatenilor”, a declarat Badalau.
Revenind la acest subiect, Niculae Badalau a spus ca in urma unui sondaj din 2018 al PSD, favoritul cetatenilor ar fi fost senatorul Cristian Marciu…
“Daca Nicolae Barbu nu ar candida, Cristian Marciu ar fi pe primul loc, insa nu este exclus sa fie Elena Dinu sau chiar Marian Mina…” a mai spus Niculae Badalau.

Comentariile sunt inchise