Publicat : mar, apr. 25th, 2017

23 aprilie – Giurgiuvean premiat de municipalitate la implinirea majoratului

primar 1In seara de 23 aprilie, la apogeul spectacolelor prilejuite de Zilele Municipiului Giurgiu, un tanar giurgiuvean – Cosmin Georgian Rotaru – care a implinit varsta majoratului a fost felicitat si premiat de primarul municipiului, Nicolae Barbu.
De peste 24 de ani exista traditia ca persoanele care implinesc varsta majoratului de ziua orasului sa fie premiate de municipalitate.
“Buna seara si Hristos a Inviat! Nu intamplator ma aflu in seara aceasta aici… Il avem langa noi pe Cosmin Georgian Rotaru, caruia ii spunem “La multi ani!” si il felicitam pentru ca in aceasta seara a venit sa primeasca aprecierea municipalitatii Giurgiu si felicitarile noastre pentru implinirea celor 18 ani…
Ne bucuram ca municipalitatea reuseste sa le ofere an de an giurgiuvenilor spectacole care sa ii incante… Si anul acesta am reusit sa organizam un spectacol variat, care sper ca a mers la inima cetatenilor orasului. Le multumesc tuturor celor care s-au implicat in organizarea celor trei zile de sarbatoare. Multumesc celor de la Politia Locala, domnului Petanca – directorul Centrului Cultural Ion Vinea, domnului Mugurel Rosu (Kiss FM) si Jandarmeriei Giurgiu…
Asta seara este seara giurgiuvenilor si le urez distractie placuta, iar celor care poarta numele Sfantului Mare Mucenic Gheorghe le urez un sincer “La multi ani!”, liniste si pace in familie” – a spus primarul municipiului.primar 2In ultima seara a celor trei zile ale orasului Giurgiu au urcat pe scena din Piata Unirii Matteo, Vescan, Alina Eremia, Irina Rimes, Trupa Zero și 3Sud-Est, iar spectacolul s-a incheiat cu un spectaculos foc de artificii.

Despre autor

-