Publicat : mie, nov. 23rd, 2016

26 de santiere deschise in municipiul Giurgiu

nicolae-barbuIntr-o recenta conferinta de presa, primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu a precizat ca in acest moment, in municipiul Giurgiu sunt deschise 26 de santiere, cu lucrari in diferite faze de executie…
“Pot fi acuzat de multe, dar nu de realizarea unor obiective in municipiul Giurgiu… In municipiu, in acest moment sunt deschise 26 de santiere in diferite stadii de executie…
Cu lucrarile la Portul Trimodal suntem in grafic, in termenii contractuali. Pana in anul 2017 se va finaliza investitia, iar din 2018 va deveni functionala. Lucrarea de la podul Bizets (este vorba despre constructia hidrotehnica de reglare a debitului apei – N.R.) este de asemenea in grafic… Pe soseaua Alexandriei s-au finalizat lucrarile pentru acest an, iar soseaua are o cu totul alta fata.
Se lucreaza la complexul 240 Garsoniere. De asemenea, se lucreaza la opt locuri de joaca amplasate in spatiile dintre blocuri, dar si la cele sase locuri de joaca de la tot atatea gradinite.
La blocul de locuinte sociale C2 si la blocul de locuinte sociale din cartierul Istru se fac atat lucrari la exterior cat si la interior.
Doar terenurile de sport dintre blocuri si parcarile din zona Tineretului sunt intarziate… (stim cu totii ca aceste ultime doua investitii ar fi trebuit sa fie finalizate, daca nu ar fi primit vot negativ de la consilierii PNL si ALDE din fostul CL, in primavara acestui an N.R.)”, a declarat Nicolae Barbu.

Despre autor

-