Publicat : Dum, nov. 29th, 2015

A fost amplasat si bradul – pregatirile municipalitatii pentru sarbatorile de iarna sunt aproape finalizate

brad 1Inca de la jumatatea lunii noiembrie, primarul Nicolae Barbu anunta ca au inceput operatiunile necesare pentru impodobirea orasului pentru Sarbatorile de iarna. Au fost montate luminile ornamentale pe strazi, urmand ca pe 6 decembrie orasul sa fie luminat feeric.

brad 2Sambata, 28 noiembrie a fost adus si bradul care a fost amplasat in Parcul Mihai Viteazul. Este vorba de un brad frumos, de peste 15 metri inaltime, cu un coronament bogat si, spre bucuria celor mici, plin de conuri. Lucratorii de la SC Giurgiu Servicii Locale (GSL) au lucrat cateva ore pentru ancorarea bradului in suportul amplasat in parc.

brad 3“Cred ca este cel mai frumos brad pe care l-a avut orasul nostru pana acum. Urmeaza ca in cateva zile acesta sa fie impodobit, sa facem si proba instalatiilor, astfel ca pe 6 decembrie copiii dar si adultii sa se poata bucura de feeria de lumini. In afara ornamentelor luminoase vechi, pe care le cunoastem de anul trecut, vor fi si cateva surprize – in ton cu Sarbatorile de Iarna”, a precizat George Palalau, directorul GSL.

brad 4

Despre autor

-