Publicat : joi, apr. 16th, 2015

A fost semnat al doilea contract de finantare pentru anveloparea blocurilor

anvelopareDupa ce in urma cu o saptamana primarul municipiului, Nicolae Barbu, si directorul ADR Sud- Muntenia, Liviu Musat, au semnat contractul de finantare pentru reabilitarea termica a cinci blocuri de locuinte din cartierul Policlinica, miercuri, consilierii locali si-au dat acordul pentru un nou contract. Conform acestuia alte patru blocuri vor fi anvelopate prin intermediul unui program european.

Convocati intr-o sedinta de indata, consilierii municipali au aprobat, miercuri, 15 aprilie, cofinantarea unui alt proiect de anvelopare a mai multor blocuri de locuinte, iar in consecinta celor cinci blocuri din Cartierul Policlinica intrate in programul cofinantat major din fonduri europene li se vor adauga alte patru.

Pentru ca cele doua proiecte au fost aprobate aproape de finalul programului, din fondurile ramase din programul european alocate pentru perioada 2007-2013, primarul Barbu si-a exprimat regretul ca nu s-au putut aloca bani pentru un numar de 16 blocuri de locuinte, asa cum si-a propus, insa acesta spera in viitorul exercitiu bugetar al Uniunii Europene. Primarul Nicolae Barbu si-a exprimat, totodata, convingerea ca cele doua proiecte vor putea fi puse in practica inca din vara si ca vor fi finalizate tot in cursul acestui an.

Despre autor

-