Publicat : joi, sept. 1st, 2016

Actiune ampla de cotrobait. Serviciile cauta un hot de identitate caruia i-a cazut victima Presedintele

hackerUn apel facut pe facebook astazi, a pus pe jar serviciile… GSL, ADPP, Politia Locala, Nova Force sunt in alarma de gradul zero de cand au aflat ca Presedintele a ramas fara identitate. Apelul Presedintelui a fost facut in jurul pranzului, iar comentariile la adresa hotului nu au intaziat sa apara pe reteaua de socializare amintita. Oameni de rand, prieteni, simple cunostinte, toti au simtit nevoia sa empatizeze cu nenorocirea care s-a abatut peste viata profesionala a Presedintelui, care a fost la un pas sa ramana fara identitate. Iata cum suna apelul disperat al Presedintelui:
“Dragi prieteni am constat ca am fost subiectul unui FURT de identitate in mediul online. Mai exact, numele si pozele mele sunt folosite in profilul altei persoane, fiind facut un cont FALS. Am raportat furtul de identitate si va rog sa procedati la fel. Este fie o tentativa de frauda, fie de compromitere! Au fost anuntae autoriatile competente”.
Continutul comentariilor (de sustinere) au dat si mai mult dramatism acestei adevarate tragedii judetene. Cum sa ramana un Presedinte fara identitate? Cum sa fie compromis, fraudat? De aici explozia de empatie..
F. C. V. Am dat report la facebook. Sper sa fie descoperita persoana si sa nu aiba parte de mila, la puscarie direct!
A. N. Sa afle si politia. E caz penal! Poate cere bani in numele dvs….sau poate face promisiuni in numele dvs.!
F. C. V. Pana se sesizeaza politia, ar trebui ca presa locala sa informeze oamenii despre situatia asta, nu e de gluma!
Drept pentru care ne-am autosesizat si am aflat ca hotul de identitate nu a actionat singur. Sursele noastre dau ca sigura urmatoarea informatie: Unul dintre hotii de identitate este un angajat al Zonei Libere, iar celalalt este angajat la Apa Service. Cei doi s-ar fi intalnit la o bere la draft si acolo au pus la cale aceasta ampla actiune caruia I-au dat numele de cod SCHELETUL.
Este o chestiune de ore pana cand cei doi vor fi prinsi de unul dintre serviciile amintite. Surse apropiate serviciilor (GSL, ADPP, Politia Locala, Nova Force) ne-au spus sub protectia anonimatului, ca cei doi banditi sunt in atentia lor de mai mult timp, de cand incercau sa fure trandafiri si sa sparga seminte pe domeniul public, ceea ce constituie, nu-i asa, contraventie.
Oficialii din Zona Libera si Apa Service ne-au transmis ca si la nivelul acestor societati se fac anchete, insa se tem ca cei doi hoti cibernetici, niste adevarati hackeri ar putea sa fi parasit tara din cauza salariilor mici, cu destinatia Spania, unde culesul de capsuni este mai bine platit.
Asteptam ca serviciile sa DEZOSEZE acest caz, care daca nu ar fi fost descoperit la timp ar fi putut avea consecinte grave asupra economiei judetului, ajungandu-se, doamne fereste chiar la… furtul Presedintelui.
Little Smoke

Despre autor

-