Publicat : joi, ian. 21st, 2016

Acuzatii grave la adresa unui co-presedinte PNL Giurgiu

Dinu bombaVizibil iritat, Ionel Dinu, presedintele Miscarii Populare Giurgiu la luat in collimator pe Gheorghe Stefan – co-presedinte al liberalilor giurgiuveni si i-a cerut acestuia sa isi limiteze discursurile la actiunile PNL-ului si mai putin la adresa altor partide.
“Il trimit in timp sa mediteze la rezultatele candidaturii sale la Senat, cand a avut un rezultat apropiat de zero. Gheorghe Stefan impreuna cu Dumitru Beianu, prin actiunile lor alimenteaza cu membri organizatia Miscarii Populare Giurgiu, lucru pentru care le multumesc. Asteptam in continuare si alti membri de la PNL in organizatia noastra si le promit ca nu vom face ca liberalii – nu ii vom marginaliza”, a declarat Ionel Dinu.
Facand referire la declaratiile lui Gheorghe Stefan vis a vis de Piata de Gross de Peste construita in municipiul Giurgiu pe un proiect European, Ionel Dinu l-a atentionat pe liderul liberal “sa isi vada de bucataria lui”.
“Piata de Gross de peste este un proiect vizat de Consiliul local Giurgiu, intr-un oras de pe malul Dunarii, cu traditii pescaresti. Iar eu sunt consilier local. Gheorghe Stefan sa vorbeasca de pe malul lacului de la Mihailesti. Sau sa vorbeasca celor interesati de afacerea Morunul. Sa ne explice ce a facut acolo. Sa iasa public si sa explice cum este cu aceasta afacere”, a declarat Ionel Dinu.
Ionel Dinu a mers mai departe cu acuzatiile la adresa lui Gheorghe Stefan, spunand ca acesta s-ar fi certat cu presedintele Consiliului Judetean dintr-un motiv foarte grav…
“Gheorghe Stefan s-a certat cu Vasile Mustatea din cauza ca Mustatea nu a acceptat sa sustraga bani din Consiliul Judetean pentru firmele din Bucuresti pe care le-a indicat Gheorghe Stefan. Va fi o campanie electorala dura, se va juca cu dosarele pe masa. Pentru toti candidatii de la Consiliul Judetean sau Primaria municipiului. Vor fi candidati care vor fi nevoiti sa renunte din cauza dosarelor, se va lasa cu… eliminari”, a declarat Ionel Dinu.
In final, liderul Miscarii populare a promis ca in maximum o luna de zile va iesi public cu o bomba de presa, informatii legae de Canalul Cama.

Despre autor

-

Afisat: 7 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. blend-a-merde spune:

  In poza din dreapta, aia cu scanteie in varf, e cumva scula lui nea nelutsu, aia cu care darama amantele cu pat cu tot? De-aia o fi intrat si in Miscarea Po-Pulara…

 2. Vreau sa fiu primar…

 3. Ion Mos spune:

  Giurgiuveni, nu va mai uitati in gura tradatorului, pentru o mana de arginti si functia de vicepresedinte din 2004, a lui Ionel Dinu (mi-e sila sa-i scriu numele…). Sa scapam Giurgiu de acest venetic si oportunist. Ultima sa dovada de fatarnicie e pozitia care a avut-o fata de acel baiat din partid (giurgiuveanul Cracea) de care s-a dezis cat mai repede, ca sa nu-si riste imaginea si pozitia la viitoarele alegeri, unde spera la inca un ciolan gras!

 4. Smart spune:

  Nu stiu cat de reale sunt informatiile lui Dinu Ionel, dar nici nu cred ca vorbea aiurea fara sa aiba o anumita informatie, posibil data eronat de altcineva,mai bine spunea ceva de Beianu, ca ar avea ce sa spuna, cate afaceri a avut cu cons judetean si cu alte institutii publice, cum a vandut CET=ul, manevrele de la groapa ecologica de gunoi…ar fi avut ce spune. In privinta lui Gheorghe Stefan este posibil sa se fi inselat!

 5. Mos Ion spune:

  Mihnea Bourescu sa nu urmeze bum-bum )))..

 6. fasssssssss….poc ! .Fara alte comentarii

 7. Gheorghe Stefan spune:

  Luni dimineata voi depune plangere penala impotriva domnului Ionel Dinu ! Il invit in cel mai serios mod sa-si gaseasca argumente despre ceea ce a declarat pentru ca eu nu am cunostinta de nici-o afacere ilegala numita ” morunul” si nici de vre-o firma din Bucuresti cu care sa sustrag bani din CJ! Mentionez ca banii pe care ii voi obtine ca despagubire pt aceste declaratii calomnioase, ii voi dona unui centru de copii sau batrani si nu vor fi putini! Trebuia sa vina o zi in care domnul Dinu Ionel sa si raspunda pt ceea ce spune!