Publicat : vin, oct. 21st, 2016

Acuze in… “barter” intre Marian Mina si Dumitru Gavrila

mina-gavrilaDesi a avut 21 de puncte pe ordinea de zi, plus inca cinci puncte suplimentare, sedinta CJ din 21 octombrie nu a fost una anosta. Din contra…
Rectificarea bugetului propriu de venituri si cheltuieli pe 2016 a nascut discutii aprinse, care au dus la acuze reciproce intre presedintele CJ Marian Mina (PSD) si consilierul judetean Dumitru Gavrila (PNL), atunci cand s-a propus acoperirea deficitelor pentru Spital si Biblioteca Judeteana prin suplimentarea unor sume…
Consiliera PNL, Mihut Georgeta a inceput “ostilitatile” spunand ca aceste suplimentari ale proiectelor nu sunt ok, deoarece nu au trecut prin comisiile de specialitate.
Interventia i-a dat apa la moara presedintelui CJ, Marian Mina sa rabufneasca si sa spuna ceea ce sigur astepta mai demulta vreme…
“La spital este mai mult decat necesara aceasta suplimentare. Din 2009 au fost nu mai putin de sase contracte care au fost reziliate si apoi s-au contractat altele… Daca ma intrebati pe mine, acolo s-au spalat bani. Noi reparam Spitalul acesta din 2010. Daca vi se pare ca acum este renovat, va inselati…” a precizat Mina.
La o incercare a consilierului PNL Dumitru Gavrila de a interveni in discutie, Marian Mina i-a retezat-o scurt.
“Dumneavoastra sa nu vorbiti, domnule Gavrila. Pentru ca ati plecat acasa cu obiecte de inventar. Si nu le-ati platit nici pana in ziua de astazi’.
Dumitru Gavrila: “A ramas mocheta cumparata de Gavrila, intrebati-o pe doamna director Burcea ce a fost cumpatrat pe banii lui Gavrila. Laptopul este cumparat tot pe banii mei”.
Marian Mina: “Spuneti-mi si mie de cele doua instalatii de aer conditionat, de telefonul de serviciu”.
Dumitru Gavrila: “Un telefon domnul presedinte… Facem evaluarea si mie imi dati banii pe care i-am bagat in amenajarea biroului”.
Marian Mina: “Sa fiu in locul dumneavoastra, mie mi-ar fi rusine sa deschid subiectul. Pe cuvant. Eu nu ridic tonul. E o rusine ce faceti. Ati fugit cu aerul conditionat in spate… Nu cu unul, ci cu doua, dumneavoastra si secretara dumneavoastra”
Dumitru Gavrila: “Nu-i adevarat dom’le, sa-mi dati banii inapoi”.
Dupa cateva minute de acuze reciproce, apele s-au mai linistit si sedinta a continuat cu dezbaterea celorlalte puncte.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. Ghe.Anton spune:

    Nu ne mai mira nimic din partea lui Gavrilă.Poate omul avea nevoie la unul din restaurantele pe care le detine in capitala. Părtaș la hoția lui Titi Goarna se face si actualul președinte de consiliul județean.Daca știa de aceasta mârșăvie a lui Gavrila.,trebuia sa facă o plângere la DNA.