Publicat : vin, dec. 18th, 2015

Administratia locala a premiat excelenta (Galerie foto)

premii 1Inca de acum o luna de zile, primarul Nicolae Barbu a anuntat ca “Primaria Municipiului Giurgiu va premia EXCELENȚA la sfarsitul acestui an”. Iar acest lucru s-a intamplat joi, 17 decembrie, la amfiteatrul de la scoala nr. 8.
premii 2Elevii care au obtinut premii si medalii la faza nationala sau internationala a olimpiadelor scolare, concursuri si alte competitii, dar si profesorii coordonatori ori antrenorii care i-au pregatit au fost recompensati de administratia locala cu premii in bani pentru rezultatele obtinute. Domeniile premiate au fost: invatamant, sport, competitii artistice, de cultura, promovarea traditiilor populare, social, stiinta si tehnica sau activitati de cercetare.
premii 3Astfel, in sedinta de Consiliu Local, consilierii locali au aprobat regulamentul de organizare al “Galei de Excelenta“ si alocarea sumelor necesare premierii celor ce intrunesc conditiile pentru premiere. Elevii care au primit premii sau medalii la mai multe competitii au primit doar un singur premiu, in valoare de 500 de lei. In schimb, cadrele didactice au fost recompensate in functie de numarul de copii pregatiti: 500 lei pentru cei care au pregatit intre unul si cinci copii premianti, 1.000 lei pentru cei care au pregatit intre 6 si 10 copii si 1.500 lei pentru profesorii care au pregatit peste 10 elevi.
In prima editie a Galei premiilor de excelenta au fost acordate premii pentru 470 de elevi si 80 de cadre didactice. In deschiderea evenimentului, primarul Nicolae Barbu a avut o mica interventie:
“Ne aflam la prima editie a acestui eveniment si, daca vom avea mici sincope de ordin organizatoric, sper sa fim iertati. Imi doresc ca premiile de astazi sa fie un imbold, nu numai pentru cei premiati, sa fie un prim pas spre autodepasire. Cred ca era momentul ca cei mai buni dintre copiii nostri, cei care fac cinste municipiului, sa fie recompensati”.
premii 4Diplomele pentru cei premiati au fost acordate pe scena, in cadru festiv, iar evenimentul a fost inceput cu Colegiul National Ion Maiorescu, urmat de celelalte institutii de invatamant din municipiu, iar diplomele au fost acordate de executivul Primariei si consilierii locali prezenti la eveniment.

premii 5premii 6premii 7

Despre autor

-

Afisat: 3 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. Geta spune:

    Pentru ca se folosesc de asa evenimente ca publicitate electorala, din acest motiv unii sunt premiati si altii nu.

  2. Vanda spune:

    Felicitari celor ce au fost harnici tot anul!

  3. nico spune:

    Sunt copii care fac cinste orasului Giurgiu dar din pacate nimeni nu recunoaste acest lucru.Se vad doar cei care sunt ai” nostrii”. Un copil campion national si castigator al „Cupei Mondiale” nu a fost premiat iar altul care a ocupat locul lll la un concurs organizat de o firma a fost premiat.