Publicat : mie, oct. 21st, 2015

Administratia locala scoate la concurs locuri de munca

angajarePentru cei aflati in cautarea unui loc de munca in administratia locala, Primaria Municipiului Giurgiu organizeaza in perioada urmatoare concurs pentru ocuparea unei functii publice de executie de consilier grad debutant din Compartiment Invatamant Cultura Sport din Directia Dezvoltare, Investitii si Aparatul de Specialitate al Primarului Municipiului Giurgiu.

Concursul va avea loc pe data de 26 octombrie 2015, ora 10.00 (proba scrisa), la sediul Primariei Municipiului Giurgiu din Bd. Bucuresti nr. 49-51.
De asemenea, in conditiile prevazute de art. 7 alin. 1 din H.G. nr. 286/2011 modificata si completata de H.G. nr. 1027/2014, Primaria Municipiului Giurgiu organizeaza concurs pentru ocuparea unor functii contractuale vacante din Biroul Administrare Piata de Peste a Directiei Administrare Active din Proiecte cu Finantare Europeana.
Concursul se va desfasura la sediul Primariei Municipiului Giurgiu si consta in desfasurarea unei probe scrise si a unui interviu. Proba scrisa va avea loc in data de 11 noiembrie 2015, ora 10.00. Dosarele se depun in termen de 10 zile lucratoare de la data afisarii concursului in Monitorul Oficial partea III. Perioada de depunere a dosarelor: 21.10.2015 – 3.11.2015.  Relatii suplimentare se pot obtine de la Compartimentul Resurse Umane Protocol Secretariat, la sediul Primariei Municipiului Giurgiu din Bd. Bucuresti nr. 49 – 51 sau la tel. 0246213587, interior 138.
De asemenea, Directia de Impozite si Taxe Locale Giurgiu organizeaza, in conditiile legii, concurs de recrutare pentru ocuparea urmatoarelor functii publice de executie vacante:
– referent, clasa III, grad profesional principal la Serviciul executari silite
– consilier, clasa I, grad profesional asistent la Serviciul executari silite
– consilier, clasa I, grad profesional principal la Serviciul executari silite
– consilier, clasa I, grad profesional debutant la Serviciul persoane fizice
– consilier, clasa I, grad profesional asistent la Serviciul persoane fizice(2 posturi)
Directia de Impozite si Taxe Locale Giurgiu organizeaza, in conditiile legii, concurs de recrutare pentru ocuparea urmatoarelor functii publice de executie vacante:
– referent, clasa III, grad profesional superior la Serviciul financiar contabilitate – consilier, clasa I, grad profesional debutant la Serviciul financiar contabilitate – inspector, clasa I, grad profesional principal la Serviciul financiar contabilitate – inspector, clasa I, grad profesional debutant la Biroul informatica fiscal
– inspector, clasa I, grad profesional principal la Biroul informatica fiscala
– inspector, clasa I, grad profesional superior la Biroul informatica fiscal
– inspector, clasa I, grad profesional superior la Biroul control fiscal
Concursul se va desfasura la sediul Directiei de Impozite si Taxe Locale Giurgiu din sos. Alexandriei nr.7, bl.G2, sau la sediul Primariei Giurgiu daca numarul candidatilor validati dupa selectia dosarelor va fi mare, neexistand spatiu suficient in cadrul Directiei de Impozite si Taxe Locale pentru desfasurarea concursului, astfel: – in data de 30.10.2015, ora 9.00, proba scrisa (pentru functiile publice de executie vacante din cadrul Serviciului financiar contabilitate) si ora 13.00, proba scrisa (pentru functiile publice de executie vacante din cadrul Biroului informatica fiscala si Biroului control fiscal); – in data de 04.11.2015, ora 10.00 interviul.

http://www.primariagiurgiu.ro/portal/giurgiu/primarie/portal.nsf/AllByUNID/9BB1E1D69FFEF84BC2257C7600237D94?OpenDocument

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. ROXANA spune:

    As dori sa stiu bibliografiile pentru posturile scoase la consurs , de unde pot sa le iau ??