Publicat : vin, nov. 11th, 2016

ALDE Giurgiu – start inedit in campania electorala

harta-aldeALDE Giurgiu a dat startul campaniei electorale intr-un mod inedit. Pe platoul din fata Teatrului “Tudor Vianu”, peste 100 de militanti ai partidului au format harta judetului, actiune care a fost filmata de la o inaltime de circa 12 metri.
Surse din ALDE ne-au informat ca fiecare judet al tarii a avut o astfel de actiune, iar din “hartile umane” ale fiecarul judet se va realiza harta Romaniei.
Imediat dupa actiune, Toma Petcu, candidat ALDE Giurgiu pentru Camera Deputatilor a declarat:
Aceasta lansare da startul campaniei electorale a partidului nostru. Suntem pregatiti sa ne facem treaba asa cum stim, cum am facut-o si la alegerile locale… Vom avea actiuni in tot judetul si speram ca promovarea ALDE sa duca la rezultatul pe care ni l-am propus: obtinerea unui mandat de deputat si a unuia de senator.
Asa cum am spus de fiecare data, mi-am depus candidatura si sper sa ajung in Parlamentul Romaniei nu pentru mine personal, ci pentru generatia mea, pentru tinerii pe care o sa-i pot reprezenta, pentru oamenii care vad in ALDE si in mine o speranta de mai bine. Vreau sa-i asigur pe toti cetatenii judetului ca daca voi ajunge in Parlament nu ii voi dezamagi.
Sper de asemenea, ca viitoarea guvernare sa fie una PSD-ALDE, sa fie guvernarea care sa aduca Romania pe traiectoria pe care ne-o propunem cu totii.
Avem incredere intr-o campanie curata, doar pe proiecte si pe idei, pe programe de guvernare si pe dezvoltare economica, o campanie in care sa motivam oamenii sa iasa la vot”.

Articol comandat de ALDE – Filiala Teritoriala Giurgiu, redactat de „SC DUNAV MEDIA SRL”. Cod mandatar financiar AEP: 11160008.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. Carmen Dan spune:

    Interesant! Poza pare facuta din balconul prefectului. 🙂