Publicat : mie, apr. 27th, 2016

ALDE Vladu trage lista…

alde CLALDE Giurgiu si-a depus luni lista de consilieri locali, Ceea ce este interesant pe aceasta lista este faptul ca “imparteala” consilierilor nu a fost una tocmai echitabila. Pe principiul una mie, una tie… Pe primul loc este Alexandru Vladu, care este obligat sa traga lista, dupa care urmeaza doi “aldisti” pur sange: Ionel Muscalu (ca trebuia sa fie si el eligibil) si un consilier in functie – Gherorghe Gadea. Urmeaza un apropiat al lui Vladu, fostul pepededist si consilier judetean, Stelian Mardare. Asadar, unul de la Vladu si trei de la ALDE, pentru ca urmeaza alt actual consilier ALDE pur sange – Ionut Badea.
Avantaj ALDE. Asadar, pe primele 5 locuri gasim mai multi aldisti decat pepededisti (spalati putin prin pesede). Ce urmeaza dupa primele 5 locuri este doar asa, sa aiba fiecare portofoliul complet la un eventual CV pentru angajare.
In ce priveste promisiunile de angajare, gura targului vuieste de functii si locuri de munca impartite cu darnicie de candidatul la Primarie.
Ca sa nu fim acuzati ca vorbim discutii, va prezentam lista consilierilor locali ALDE.
1. Vladu Alexandru;
2. Muscalu Ionel;
3. Gadea Gheorghe;
4. Mardare Stelian;
5. Badea Ionut Mugurel;
6. Candea Adrian Dragos;
7. Pop Corneliu;
8. Nicorescu Nicusor Gelu;
9. Sima Carmen;
10. Soare Gheorghe;
11. Toma Elvis Florentin;
12. Prodan Velicu;
13. Dindareanu Aurel;
14. Andrei Sandel Mihail;
15. Lazar Mihaita;
16. Petcu Gabriel;
17. Stanisteanu Mihaela;
18. Musat Theodor;
19. Bizaran Mihaela;
20. Bulacu Gheorghe;
21. Ciciiala Mirel;
22. Anca Costel;
23. Peleanu Marius;
24. Girbaceanu Marius Catalin;
25. Vulpe Mihaela;
26. Boghina Steluta;
27. Barnic Mihaela;

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. bute lia spune:

    Macar astia ALDE VLADU cum zici matale ,neanto JIM ,au in frunte o locomotiva de tractiune veritabila…pe cand la voi in ograda cu pesedei, nea Nicu a inceput sa gafaie inainte de start ! Forma fizica si conditia de Barbu(giu) il dau de gol si-i tradeaza intentiile de a arunca prosopul direct pe butelia de deltagaz ce suiera a paguba !In rest ,vis-a -vis de imparteala gen bd ,dintre trandafir si patraulea (sic!) era una logica…nu chiar toata lumea este avida dupa ciolaneala precum spinii de trandafiri care vor sa creasca uriasi peste noapte fara sa stea catusi de putin-din respect pentru oameni- la dospit !Nea Nae pare obosit rau si tare resemnat si , parca i-a pierit cheful de a mai fi candidat…dar n-are incotro ,ca-l imping de la spate direct in prapastia esecului voluntarii si pionierii cravatelor rosii.Mister Fiasco e gata facut k.o. anuntati din vreme 112…sa fie prin preajma si salvarea,si pompierii si smurdul ca nu se stie. poate sa crape bucatarul din corp de invidie la directele sau upercuturile furibunde date in plex de catre alexandru alde cel mare ! in locul arbitrului care sa numere pana la 10,s-a instalat deja un alt supervizor ,care se numeste s o n d a j u l de opinie care ,stie sa numere procentele lui nea nae , doar un pic peste 20 la suta ! trist !dar asa se intampla cu incompetentii si demagogii care seamana minciuna…urmeaza sa culeaga voturi negative din partea celor pacaliti si dezamagiti in cei patru ani de n i m i c (uri) !