Publicat : Dum, dec. 20th, 2015

ALDE vrea Primaria Giurgiu si il baga “la inaintare” pe Alexandru Vladu

Toma PetcuIntr-o recenta conferinta de presa, Toma Petcu, co-presedintele ALDE Giurgiu a prezentat cu aplomb tintele inalte pe care si le-a fixat partidul pe care il conduce.
“Ne dorim sa castigam Primariei Giurgiu! Motivul? Vrem ca un liberal sa conduca orasul. Trebuie sa dezvoltam municipiul si sa ne asumam aceasta dezvoltare. Iar eu sunt convins ca echipa ALDE va avea aceasta capacitate. Ca si partid politic ne dorim sa ocupam locul doi la nivel de judet (ca si numar de consilieri si primari, probabil – N.R.), sa fim ca si procentaj peste PNL Giurgiu” a declarat Toma Petcu.
Intrebat care va fi candidatul ALDE pentru primaria Giurgiu, Toma Petcu a recunoscut ca a avut mai multe discutii cu viceprimarul Alexandru Vladu…
“Am avut discutii cu Alexandru Vladu. Dar am dialogat si cu alti potentiali candidati pentru postul de primar al municipiului Giurgiu. Cred insa ca nici actualul primar, nici Nicolae Florian nu vor putea sa castige Primaria Giurgiu in anul 2016” a declarat Toma Petcu.

N.R. Daca in final (ceea ce este acum aproape sigur), Alexandru Vladu va fi candidatul ALDE, exista o singura nelamurire: este Alexandru Vladu „un liberal”? Noi stiam ca nu. Nici PPDD si nici PSD nu sunt partide care ar putea fi „acuzate” ca ar fi… liberale. De altfel nici noul si marele PNL nu are un candidat liberal. Nicolae Florian este „un produs” al PSD, eticheta cu care chiar posesorul se lauda…

Despre autor

-