Publicat : Dum, oct. 11th, 2015

Alegeri cu… schepsis la PSD

schepsisIn ciuda celor care au crezut ca alegerile din PSD nu au nicio miza, si ca inscrierea unui singur candidat pe buletinul de vot nu motiveaza nici demersul in sine si nici electoratul, nu a fost deloc asa. In cele doua „raite” facute pe la sectiile de vot din municipiu, doua chestiuni au parut a fi… frapante. In primul rand, pe ploaia si pe vantul care se pornise pe la 11:00 dimineata, poporul pesedist din municipiu facea cozi la sectiile de votare. A doua chestiune frapanta a fost faptul ca la fiecare sectie de votare au fost cel putin cate o suta de cetateni din Giurgiu, care nu erau inscrisi in baza de date (nici pe tabelul de la sectiile de votare) si care au tinut sa voteze. Unii au demonstrat ca sunt membri PSD, iar altii au cerut… adeziuni!

Sunt alegeri… cu schepsis. In primul rand, social-democratii din localitati si de la centru stiu de acum sigur care ar fi masa electorala pe care se pot baza. „Talibanii” din PSD. Iar aceste alegeri interne au fost si o repetitie generala pentru anul 2016. In al doilea rand, faptul ca poporul pesedist a fost „bagat in seama”, i s-a cerut parerea, da senzatia alegatorilor ca, de-adevaratelea, si parerea lor conteaza, ca participa si ei, efectiv la… mersul istoriei.

Despre autor

-

Afisat: 5 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. Ca bine ziceti : ” a senzatia alegatorilor…ca participa si ei „

 2. Emil spune:

  „Chiar dacă vremea pare a fi potrivnică ieşirii din casă, membrii PSD s-au prezentat, încă de dimineaţă, la cele patru secţii de votare organizate în municipiu.” citat din Giurgiu Acum, scris de M.B. Mercedes Benz? Asta ca sa vedeti pana unde merge stupizenia. Adica si uragan de ar veni, mergem Sa votam unicul candidat.

 3. Mortul votant spune:

  Se mint intre ei ca dracii! D-aia au adus oameni pe bani sa voteze, ca sa il minta pe taranul ala de Dragnea ca este cel mai iubit dintre mincinosi!

 4. or fi votat si mortii din Teleorman?
  oare cum se simt comunistii psd,cand au trecut de la un presedinte acuzat de coruptie,la unul deja condamnat…
  RIP psd

 5. biju spune:

  Bai lasatio moarta ! Aia au venit dupa zahar, ulei, pui ! Obisnuinta!