Publicat : mar, sept. 22nd, 2015

Andreea Paul Vass a descoperit de ce giurgiuveanii traiesc putin si… prost

Andreea paul 1Nu ca n-am fi stiut lucrul acesta, dar contextul (politic) in care doamna deputat Andreea Paul (nascuta Vass) a facut aceasta declaratie este hilar. Luni, in cadrul unei actiuni laudabile a copresedintelui PNL Giurgiu – Gheorghe Stefan – un seminar despre structura programului de guvernare (al PNL) pe teme de agricultura, dezvoltare rurala si silvicultura, desfasurata in Mihailesti, invitatul de onoare a fost tocmai aceasta doamna: Andreea Paul (nascuta Vass). Toata actiunea ar fi fost una de succes, daca doamna in cauza nu s-ar fi lansat in analize care au frizat absurdul in anumite momente.

Vorbind despre Giurgiu si Giurgiuveni, Andreea Paul (nascuta Vass) ne-a spus apasat si rar (ca sa intelegem bine lucruri pe care le stiam) ca salariul mediu in judetul Giurgiu este cu o treime mai mic decat media nationala, ca exportul judetului se limiteaza anual la valoarea a cinci Loganuri, ca speranta de viata cea mai scazuta din tara se inregistreaza tot in judetul nostru si ca calitatea vietii (scuzati-mi cacofonia) este una… de rahat. Si ca pentru „corectarea” acestor neajunsuri exista doua solutii: crearea de locuri de munca si o guvernare (locala si nationala) de dreapta…

Iata insa ce a omis doamna Andreea Paul (nascuta Vass) sa ne spuna: ca, pana in anul 2012 am avut 10 ani de guvernare nationala de dreapta (pedelist si liberal). Ca tot pana in 2012, municipiul Giurgiu a avut 16 ani primar de dreapta (liberal). Ca din 2008, Consiliul Judetean are presedinte (si majoritate) liberala.

andreea paul 2Ce i-a oprit in toti acesti ani „sa umble” la calitatea vietii giurgiuvenilor? Departe de mine sa spun ca Guvernul Ponta sau ca pesedistii sunt usa de biserica… Au si ei penalii lor si vina lor in toata aceasta nenorocire abatuta pe capul bietului giurgiuvean. Dar logosul de ieri al doamnei deputat depaseste orice limita… Sa vorbesti de funie in casa spanzuratului mi se pare mai mult decat cinic…

N.R. Ca sa realizati adevarata dimensiune a cinismului doamnei in cauza, iata o parte din CV-ul politic al domniei sale: A fost consilier de stat pe probleme economice al prim-miniștrilor Mihai Răzvan Ungureanu (martie – aprilie 2012) și Emil Boc (noiembrie 2010 – februarie 2012), după ce a fost consilier personal al prim-ministrului (2009-noiembrie 2010), expert/consilier în cadrul Departamentului de Politici Economice și Sociale al Administrației Prezidențiale (20052007) și consilier în cadrul Parlamentului European (20072008). Andreea Paul a creat Programul dedicat tinerilor debutanți în afaceri, adoptat de către Guvernul Boc în anul 2011, prin care s-au creat peste 13 mii de noi locuri de muncă pentu tineri.

 2012, a fost aleasă deputat de Țara Oașului Satu Mare din partea Alianței România Dreaptă (ARD). (sursa: Wikipedia)

Ion Diaconescu

Despre autor

-

Afisat: 4 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. mustatea spune:

  Dar cand venea cu Stolojan la Giurgiu, la un peste, la Gogu in Port, se traia bine sau rau?

 2. Rvl spune:

  Pai daca nu se pun problemele noastre in comisiile economice si de agricultura ale pnl, atunci unde? La psd nu e timp de noi ca-s ingropati in dosare. F bine ca are cineva curajul sa spuna lucrurilor pe nume. Dna paul a spus clar: solutia la iesirea din saracie e munca si educatia. Asa e.

 3. Observator spune:

  Ca sa vă parafrazez, departe de mine de a spune că aș fi un fan al dvs, însă aveți dreptate. Popular spus doamna Andreea Paul, referitor la județul Giurgiu, a descoperit apa caldă și mersul pe jos. Era oportună analiza cauzelor acestei situații ca să știm și noi de unde și de la cine sau ce ni se trage, mai ales că vin alegeri, precum și soluții concrete cu date, termene etc. Dacă vor ajunge la guvernare. Doar prezentarea unui program nu oferă garanții chiar dacă vor câștiga alegerile. Doar trăim în județul Giurgiu din România.

 4. Caloian Judea spune:

  Nu aceasta este individa aceea care striga ca o apucata la un miting PDL,de parca era la o sedinta de exorcizare, „Jos taxele ,mafie USL!”? Va dati seama ca daca mister Crin nu ar fi fost ademenit sa rupa USL,alde Blaga,Predoiu,Anastase,Videanu,Berceanu,Blejnar,…,adica toata floarea cea vestita de pedelisti,pe care alegatorii ii aruncasera la pamant sa nu se vada la toate alegerile din 2012 incoace,n-ar mai fi cutezat sa ridice capul in vecii vecilor?Iar acum se pregatesc sa revina la guvernare ,sub poalele generoase ale vechilor penelisti!