Publicat : lun, dec. 14th, 2015

ANUNT: „Pierdut reper… de politician onest. Il declaram nul”

Editorial11Cu prestanta, intotdeauna cu „sifonierul cazut peste el” si mai ales deschis la dialog, dar si jovial cu jurnalistii… Este vorba despre Gheorghe Stefan, unul dintre co-presedintii organizatiei PNL Giurgiu. Nu stim insa de ce, luat de valul politichiei de pe Vlasca sau ametit de perspectiva unui eventual boom electoral, Gheorghe Stefan a devenit… vanzator de gogosi. Cel putin doua dintre acestea au fost flagrante si se poate sa-l fi fript la degetute.
Mai intai, in conferinta de presa, fara sa aiba bonetica de master chef, a prezentat – fara sa i se clinteasca un muschi facial – rezultatele sondajului intern comandat si efectuat de PNL Giurgiu si platit de Nicolae Florian si Norut Stanisteanu. Nu mai comentam frazele ditirambice cu care l-a scos pe Floricel ca fiind Mesia liberalilor, ci facem referire doar la faptul ca a spus ca la toate capitolele din sondaj, Floricel este cel mai tare din parcare „surclasandu-si adversarii politici”. Ceea ce este un mare neadevar. A fost pentru prima data cand jurnalistii l-au privit cu o neincredere… nedisimulata pe Gheorghe Stefan. A fost pentru prima data cand jurnalistii l-au privit pe Gheorghe Stefan ca pe un politician, unul din multii politicieni care spun cu sange rece, oriunde si oricand, ceea ce vor ei sa auda, ceea ce ii avantajeaza. Nu a mintit, a omis sa spuna adevarul…
Incercarea de eliminare a lui Vasile Mustatea din PNL a fost a doua mare „piatra de incercare” pentru copresedintele PNL Giurgiu. Pe langa faptul ca liderii de la Centru nu au luat in considerare aceasta propunere venita de la Giurgiu – noi am mai scris ca nu vor risca pierderea unui CJ – surse din PNL spun ca Gheorghe Stefan ar fi spus membrilor de partid marcanti ca pentru aceasta excludere are acceptul Alinei Gorghiu, al lui Marian Petrache si al lui Vasile Blaga. Dar, daca ar fi fost asa cum a spus, de ce pe data de 11 decembrie, Consiliul National al PNL nu a luat in discutie acest punct?
Nu ne hazardam sa spunem ca Gheorghe Stefan a spus neadevaruri, ci doar ca a omis cu buna stiinta adevarul sau a fost o eroare de comunicare. In niciun caz… gogosi politicianiste. Nu de alta dar ar fi pacat sa se piarda inca un reper de moralitate in politica locala. Noi suntem dispusi sa publicam anuntul la rubrica PIERDERI: „Pierdut reper… de politician onest. Il declaram nul”.

Despre autor

-

Afisat: 7 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. In orasul Bolintin Vale de exemplu s-au folosit in teren tineri simpatizanti PNL insa activitatea lor a fost supervizata si de copresedinti si de Mustatea ( la acea vreme inca membru de marca al PNL-ului).Nu avem nici un interes sa ne furam singuri caciula. In fiecare comuna va candida simpatizantul PNL cu cele mai mari sanse.Aveti cuvantul meu .Dar evident nu putem garanta ca in toate comunele candidatul PNL are mai mari sanse decat candidatul PSD.

 2. 1. Ca sa contraziceti afirmatia „Floricel si-a surclasat adversarii politici ” ar trebui sa stiti ceva ( un sondaj personal paralel si simultan…poate) de care noi n-am auzit. Va conjur sa ne dezvaluiti !Sa sa ne spuneti deschis cine va castiga alegerile barem sa nu ne mai pierdem vremea sa mergem la vot…hahaha
  2. Stanisteanu nu a fost un adversar politic.Cel putin nu atunci si speram sa nu fie nici in viitor. Domnul Stanisteanu e un liberal . Si speram sa ramana liberal .
  3. Va confirm indirect ca D-nul Stefan nu minte. Cu aprox 2 luni in urma la intalnirea Alesilor locali de la Brasov si D-na Gorghiu si D-nul Petrache l-au somat pe Dnul Mustatea sa se opreasca din a lovi in partid (si in co-Presedinti) direct sau prin interpusi. Nu s-a oprit. Deci , ce ziceti , avea sau nu aprobarea Bucurestiului ?

 3. A lu nelu spune:

  verificati numele celor care se ocupa de sondajele pnl in teritoriu si veti avea surprise..de asta ies persoanele „potrivite” pe primul loc..inca o data pnl isi va fura singura caciula pentru ca nu au oameni competenti si corecti.

  • In orasul Bolintin Vale de exemplu s-au folosit in teren tineri simpatizanti PNL insa activitatea lor a fost supervizata si de copresedinti si de Mustatea ( la acea vreme inca membru de marca al PNL-ului).Nu avem nici un interes sa ne furam singuri caciula. In fiecare comuna va candida simpatizantul PNL cu cele mai mari sanse.Aveti cuvantul meu .Dar evident nu putem garanta ca in toate comunele candidatul PNL are mai mari sanse decat candidatul PSD.

   • A lu nelu spune:

    daca e vorba de cuvantul tau e clara treaba…cred ca la fel iti dadeai cuvantul si cand erai la psd.hai sa fim seriosi,in sondaje au iesit cei care au pupat mana celor 2 copresedinti,iar cei care in trecut au avut vreo legatura cu Mustatea au fost trecuti pe linie moarta.in felul asta vorbim mai degraba de o dictatura in 3(se stiu cei 3)…iar la final ca fapt divers,eram curios cu cat esti platit pentru postarile in numele partidului??

    • Ati gasi singur raspunsul daca ati da un sarci pe gugal dupa numele meu.
     Si daca inca va imaginati ca cineva isi poate permite sa ma plateasca …
     Deci variantele ar fi : 1. sunt platit 2. o fac din convingere 3. tertium non datur 😉

     • A lu nelu spune:

      uitasem ca esti ala care a luat cu manevre terenurile oamenilor naivi din zona Bolintin,si ai facut avere pe seama amaratilor.dar e bine ca partidul promoveaza oameni ca tine(nu-i de mirare ca alt mare pungas din judet,Badalau,e tot din zona aia),macar asa aratati lumii adevaratele „caractere” din partid.dormi linistit baronasule,pana nu vine DNA-ul sa-ti colinde.