Publicat : joi, ian. 28th, 2016

Apel la fair play in campania electorala

Nicolae Barbu - Primaria GiurgiuSe poate spune fara tagada ca politicienii au intrat deja in campanie electorala. Ionel Dinu declara intr-o conferinta de presa ca “se va juca cu dosarele pe masa”. Dumitru Beianu, Nicolae Florian si Gheorghe Stefan – lideri ai liberalilor au afirmat la randul lor, in conferinte de presa, ca vor desfasura o campanie bazata pe proiecte, fara atacuri la persoana si ca vor acelasi lucru si de la adversarii politici.
Insa, de la declaratiile din conferintele de presa si pana la… campania efectiva este cale lunga. Declaratiile sunt una, iar ceea ce se intampla “pe teren” este cu totul altceva. Zilele trecute, postul de televiziune Valahia a prezentat o declaratie a vicepresedintelui Consiliului Judetean, Dumitru Gavrila, care viza nemultumirile acestuia vis a vis de deszapezirea municipiului. Ostentativ, in materialul filmat a fost inserata si o fotografie a primarului Nicolae Barbu din 2012, in care acesta era impreuna cu sotia. Aceasta este diferenta dintre declaratiile din conferintele de presa si realitate. Fosta “DIVA”, devenita pretentios o doamna cu numele schimbat (dupa “casatorie”) si-a dat cu stangul in dreptul, dovedindu-si “profesionalismul”, sau imaginea (mai mult decat subliminala) a facut parte dintr-un plan de atac ce a inceput prea devreme?

Edilul sef si-a inceput conferinta de presa de miercuri, 27 ianuarie cu un apel pentru o campanie electorala fara implicarea membrilor de familie…
“A fost o stire la valahia TV in care apare o fotografie in care sunt cu sotia. Dim miile de fotografii care sunt pe Internet sau pe care le detin redactiile, redactorii postului de televiziune au gasit de cuviinta sa o foloseasca tocmai pe aceea in care sunt cu sotia. Va rog pe toti jurnalistii sa tineti cont de acest lucru: puteti sa scrieti de mine orice, insa nu implicate in lupta electorala membri familiei. Inteleg ca a inceput “sa fiarba mustul” electoral, insa membri de familie nu au ce cauta in aceasta lupta. Incercati sa tineti familia departe de aceasta lupta politica. Atata vreme cat sotia si copiii mei au stat departe de politica, mi se pare corect san u fie implicate”, a declarat primarul Barbu.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. Petro spune:

    Ce vorbesti tu Barbule? Chiar asa? Sa arati cu degetul mai inainte, la tine in partid, ca e una p-acolo care s-a luat prima de nevestele unora si altora, chiar din partid…ia vezi catelusa lui Badalau, ca nu esti atent si te musca. Las-o mai moale cu corectitudinea.