Publicat : lun, apr. 13th, 2015

Astazi, loteria bonurilor fiscale – cine a pastrat chitantele din februarie si martie are sanse la castig

Loteria fiscalaAstazi are loc extragerea premiilor in valoare de un milion de lei – loteria bonurilor fiscale. Loteria va avea loc lunar, exceptie facand extragerea speciala de astazi, la care vor fi cumulate bonuri din doua luni. La extragerea de astazi sunt luate in calcul bonurile fiscale emise in perioada 2 februarie – 28 martie.

Iata care este procedura:

In prima etapa vor fi extrase 3 cifre curprinse intre 0-9, cifre care vor forma un numar intre 1 si 999 reprezentand suma castigatoare a editiei.

Urmeaza extragerea unei bile cu ziua si a unei alte bile cu luna aferente perioadei care se ia in calcul.

Nu ne ramane decat sa verificam daca avem bonul castigator, pe care trebuie sa fie trecute ziua castigatoare si valoarea extrasa in concordanta cu suma de pe bon.

Atentie! Se verifica doar valoarea fixa in LEI, fara sa fie luate in considerare zecimalele.

La aceasta editie este pusa in joc suma de 1 milion de lei, bani care vor fi impartiti egal la numarul de castigatori, insa NUMAI daca bonurile respecta conditiile prevazute de lege.

Premiul poate fi revendicat in maximum 30 de zile la sediul ANAF din orasul, unde aveti domiciliul, cu bonul fiscal in original si o copie a actului de identitate.

Extragerile se vor face de acum inainte in prima duminica dupa data de 15 a fiecarei luni si se vor lua in calcul bonurile emise in luna anterioara.

Despre autor

-