Publicat : joi, mai 7th, 2015

Astazi s-a dat ordin de incepere a lucrarilor de asfaltare pe strazile Horea, Closca, Crisan, Comana si Grivitei I

incepere 1In aceasta dimineata, primarul Nicolae Barbu a dat ordinul de incepere a lucrarilor de asfaltare si modernizare pe strazile Horea, Closca, Crisan, Comana si Grivitei I (tronson Vlad Țepes- Pacii), acolo unde carosabilul este foarte degradat. Modernizarea acestor strazi va incepe de luni, 11 mai, conform declaratiilor constructorilor, reprezentantii firmei care a castigat licitatia organizata pentru aceasta lucrare – SC Gecor SRL.

Desi termenul inscris in contract este de patru luni, adica inceputul lunii septembrie, atat edilul sef, Nicolae Barbu, cat si constructorii au estimat ca santierul va fi inchis mai devreme si ca giurgiuvenii nu vor fi deranjati mai mult de patru luni de lucrarile care se vor executa.

incepere 2„In paralel cu lucrarile de asfaltare a carosabilului vor fi verificate si sistemele de canalizare pluviala pentru ca locuitorii din zona sa nu se mai confrunte cu probleme atunci cand ploua abundent”, a precizat edilul sef.

Valoarea contractului acestei lucrari este de peste un milion de Ron si este suportat din bugetul local.

Primarul Nicolae Barbu a declarat astazi ca pana la finalul acestui mandat, toate strazile din muncipiu vor fi asfaltate sau incluse in program, atat din fonduri proprii, de la Guvern sau din bani europeni.

 

Despre autor

-