Publicat : mar, dec. 6th, 2016

Atentie, bizon in trafic! Pe el cine-l sanctioneaza?

garceaUn cititor cu simt civic (si cu permis de conducere) ne-a trimis fotografia alaturata, din care reiese ca un politist a oprit masina de serviciu gospodareste in statia de autobuz, si-a facut targuielile, s-a urcat din nou la volan si a plecat linistit – pana la jumatatea zilei a incalcat doar o data legea…
Credeti ca l-a claxonat careva? Pai cine ar fi avut curajul…
Ce si-o fi spus politistul… Pai ce, celelalte doua autoturisme sunt parcate regulamentar? Pastreaza distanta pana la statia de autobuz? Nu. Atunci, eu ca aparator al legii si ordinii imi pot permite sa opresc masina institutiei fix in statie… Comenteaza careva?

Despre autor

-

Afisat: 6 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. Tot DA spune:

  Iar poza are denumirea „garcea(jpg.)”……ce mai ! e „chestiunea zilei” ! of Doamne !……

 2. V. Tache spune:

  Ăsta este un simplu exemplu. Haosul și teribilismul din trafic sunt de multe ori încurajate chiar de polițiștii puși să vegheze la respectarea legii: mașini de poliție care întorc pe linie continuă fără semnalele acustice sau lumini pornite, mașini de poliție parcate pe interzis sau pe trecerea de pietoni și altele. Le vedem zilnic în trafic nu mai faceți pe moraliștii!
  Când cei puși să asigure respectarea legii, chiar ei încalcă legea, comunitatea (dar și legea!) ar trebui să-i taxeze!

  Așa că ciocu domnule milițian. Aia e mașină de servici nu pentru rezolvat probleme personale la policlinică.

 3. Da spune:

  Ce usor e sa judeci , in poza nu prea se vede ca si-a facut „targuielile” poate omul asta avea acte in mana de la Policlinica, etc. VAIDE VOI, RUSINE

  • Blend-A-Merde spune:

   Deci, dupa logica matale, daca avem acte in mana de la policlinica putem opri masina unde vrea muschiu nostru. Bre, de unde dracu’ rasariti cu ideile astea? Meritati sa fiti exclusi de la reproductie.

  • Tot DA spune:

   OK. Admitem ca nu e regulamentar, subscriu insa la comentariul anterior…..ca targuieli nu prea se fac la Policlinica…..si atunci de ce….”BIZON”?!?…….goana dupa „uniforme” in ipostaze cat mai de „aratat cu degetul” continua la noi ! E chiar sport national !