Publicat : Dum, feb. 14th, 2016

Au ales sa isi uneasca destinele de Ziua Indragostitilor

z 1Duminica, 14 februarie, de Ziua Indragostitilor, in foisorul din Parcul Alei, doi tineri au ales sa isi uneasca destinele. Iancu Alexandra madalina si Breazu Mihai Dorin au devenit o familie, dupa oficierea cununiei civile de catre primarul Nicolae Barbu.
Zeci de invitati – prieteni sau rude apropiate – au asistat la ceremonia care s-a desfasurat intr-un cadru potrivit pentru aceasta zi speciala. Dupa oficierea cununiei civile, cei prezenti au ciocnit cate o cupa de sampanie si au primit un tort in forma de inima din partea municipalitatii.
z 4aSpre deosebire de anii trecuti (in 2015 si-au unit destinele 5 cupluri), anul acesta doar cei doi tineri au facut importantul pas spre viata de cuplu.
Ca un fapt divers, doi tineri au insistat sa fie “casatoriti” pentru o zi, iar primarul Barbu a acceptat provocarea, mai ales ca cei doi tineri se numeau Valentin si Valentina.
Astfel, Mutu Valentina Larisa a spus DA (pentru o zi), la fel ca si prietenul ei – Chirita Valentin.
Aceste evenimente sunt si traditie, dar sunt si bucurii, atat pentru noi, cat si pentru participantii la aceste evenimente. Este firesc, pentru ca atunci cand doi tineri isi unesc destinele si formeaza o noua familie este si frumos si placut pentru toti cei prezenti. Astazi, Dumnezeu a fost alaturi de noi, este o zi superba, iar soarele a inconjurat aceasta familie nou formata, caruia ii doresc inca o data “Casa de piatra”. Este o zi a indragostitilor, a frumusetii interioare. Mass media a lansat in urma cu mai multi ani si aceasta moda a casatoriilor pentru o zi si iata ca avem doi tineri care sunt dornici de a-si uni destinele chiar si pentru o zi in acest cadru creat pentru indragostiti”, a declarat primarul Nicolae Barbu la sfarsitul ceremoniei.z 2z 3z4z 5z 6z 7

Despre autor

-