Publicat : sâm, feb. 13th, 2016

Au inceput lucrarile pentru modernizarea si recompartimentarea blocului C2 din cartierul Tineretului

bloc x70 de apartamente sociale, dintre care 49 cu cate o camera, 20 cu cate doua camere si unul cu trei camere vor fi finalizate in cursul acestui an, prin modernizarea si recompartimentarea blocului C2, din cartierul Tineretului.
Vineri, 12 februarie 2016, primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, impreuna cu administratorul public al municipiului, Niculae Ghita, insotiti de reprezentantii Directiei Investitii din cadrul Primariei au fost prezenti in cartierul Tineretului pentru a da startul lucrarii „Recompartimentare si modernizare bloc C2 – locuinte sociale”.
bloc 2 xContractul a fost câstigat de firma TCC Construct prin licitatie publica, având valoarea de 2.661.960,3 lei.
Odata finalizate, locuintele vor fi repartizate conform criteriilor stabilite de lege, pentru cei care au dosare depuse in acest sens. Selectia dosarelor va fi facuta de catre o comisie de specialitate constituita din reprezentanti ai Primariei, iar unul dintre criterii care va fi si eliminatoriu este ca solicitantul sau membrii familiei acestuia sa nu aiba sau sa nu fi avut vreodata o alta locuinta in proprietate.
Termenul final de executie al acestei lucrari este finele anului 2016, insa primarul Nicolae Barbu este de parere ca pâna in toamna acestui an, apartamentele sociale vor fi gata pentru a putea fi repartizate. Si blocul C1 din acelasi cartier este in vizorul municipalitatii – reprezentantii Primariei Giurgiu au demarat deja procedurile legale pentru inceperea lucrarilor de executie.
Alte 20 de apartamente vor fi date in folosinta in momentul in care se vor finaliza lucrarile inceputa la sfarsitul anului 2015 in cartierul Istru.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. Geta spune:

    Sa vezi acum ce de voturi se aduna.