Publicat : lun, iun. 27th, 2016

Bai, esti prost!? Lucian Iliescu la PSD!?

PSD IliescuTrocurile politice, sforile trase de politicieni si sulfele batrane din zona politicului sfideaza orice logica. Daca ar fi sa fie adevarata ultima stire aparuta pe un ziar central online, si anume ca senatorul Lucian Iliescu si-a anuntat demisia de la UNPR si trecerea la PSD – fara doar si poate, asta ar insemna cantecul de lebada al PSD-ului de la Giurgiu. Un dezastru total, cel putin la nivel de municipiu. Adica exact ce s-a intamplat cand Lucian Iliescu a fost adus la pachet cu Marin Anton sa ajute PNL. Atat de tare i-a ajutat pe liberali, incat au pierdut la scor municipiul.
Stirea pare trasa de par, dintr-un motiv foarte simplu: Lucian Iliescu era membru cu adeziune in regula la PNL Giurgiu. Mai mult de atat, surse din organizatia judeteana liberala spun ca da, adeziunea lui Iliescu exista in PNL, dar ca sturlubaticul senator si-a anuntat demisia, spunand ca… “merge inainte pe alt drum”.
Bai, esti prost!? Bai, esti nebun!? Lucian Iliescu la PSD? Urmeaza si Dumitru Beianu?
Pai cum ramane cu “ciuma rosie” din campania electorala? Cu toata balacareala postacilor? Vor fi “trasi” pe stanga?

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. FLOREA spune:

    Lucian Iliescu ar trebui să iasă la pensie sau, dacă se mai consideră în forţă, să-şi are cu plugul moşia personală! A MÂNCAT DESTUI BANI PUBLICI!N-A FĂCUT NIMIC ÎN PARLAMENTUL ROMÂNIEI, PENTRU GIURGIU, PENTRU ŢARĂ! A FĂCUT DOAR TRASEISM POLITIC, DE LA PNL LA UNPR, IAR LA PNL, IAR ACUM VREA LA PSD! ÎN DECURSUL TIMPULUI A FĂCUT NUMAI RĂU PSD-ULUI!SĂ IASĂ LA PENSIE! SĂ LASE PE ALŢII MAI TINERI ÎN PARLAMENTUL ROMÂNIEI, CU ALTĂ MENTALITATE ŞI CU ALTE CAPACITĂŢI PENTRU GIURGIU, PENTRU ŢARĂ!