Publicat : mar, mart. 8th, 2016

Barnele din ochii liberalilor… anonymous

editDisperarea si agresivitatea cu care au iesit “la manipulare” liberalii din Giurgiu a atins cote pandemice. Pentru cei abia nascuti, pentru pustimea naimita sa le tina tira pe retelele de socializare, pentru ei si tot merita sa spunem lucrurilor pe nume. Cine sunt cei care vor sa ajunga la putere? Cine sunt cei care le spala creierul copiilor care stau noptile pe Internet, fara sa stie cine si ce se ascunde de fapt sub masca celor care-i ademenesc?
Cine sunt vajnicii liberali care acuza… mai ales in stanga.
Asadar, oastea asta de copii lupta sa-l puna presedinte de Consiliu Judetean pe Beianu Dumitru, sa-l puna primar pe Nicolae Florian. Oamenii providentiali, care le dau azimutul internautilor: tot ce este de stanga a distrus judetul si orasul. Stanga este rea – doar noi liberalii putem aduce bunastarea. Presa care nu scrie frumos de noi este platita de Badalau si Barbu, care sunt pesedisti, deci sunt rai din nastere.
Haideti sa stam stram stramb si sa judecam drept:
– Ultimii opt ani ai Consiliului Judetean Giurgiu au fost “guvernati” de PNL. De ce n-au facut judetul “giugiuc”? Ce i-a oprit?
– Timp de 16 ani, orasul Giurgiu a fost patronat cu mana de fier de liberalul Lucian Iliescu. De ce nu sunt investitori? Unde sunt locurile de munca? De ce s-a depopulat municipiul? Cine a distrus industria?
– Fost presedinte la Consiliul Judetean, Dumitru Beianu “a donat” pentru municipiul Giurgiu, anual, zeci de miliarde – sume considerabile. Unde sunt ingropati banii?
– Tot liberalii sunt cei care ne-au cadorisit pentru 10 ani cu presedintele jucator Traian Basescu. Erau in Alianta DA. Dreptate si Adevar. Haideti sa respectam adevarul…
Acceptam ca Badalau este “penal” si “infractor”, asa cum clameaza postacii liberali. Insa pana la proba Instantelor, sunt doar vorbe in vant. In schimb, Badalau nu poate fi acuzat de traseism.
Si nici Barbu. Doar daca se poate numi traseism PSD – independent – PSD…
Cine sunt liberalii care acuza?
Dumitru Beianu: Partidul Miscarea Ecologista – ApR – PUR – PC – PNL – PSD – PNL.
Nicolae Florian: PSD – PNL.
Mihnea Boerescu: fost activist fervent PSD – PNL.
Lista poate continua. Iar faptul ca liberalii l-au renegat pe Vasile Mustatea (actualul presedinte al CJ Giurgiu), poate sa faca subiecrtul altor discutii, cu motivele reale pentru care s-a iscat, la inceputul lui 2015, neintelegerile intre cel putin trei protagonisti, dintre care doi sunt detinatori de televiziuni locale.
Punerea la zid a presei “rosii” este de un hilar nemaintalnit. Aici, ipocrizia unor colegi din media (pe care din respect nu ii voi nominaliza) ii descalifica total (cel putin in fata autorului acestui material).
Sunt tocmai cei care au supt 16 ani din banul public (fara justificari reale), care au fost simbriasii lui Lucian Iliescu, tucalari de profesie. Care editau ziarele din sediul Primariei si carora le miroase din nou a putere. Aceeasi care, dupa ce 16 ani au stat cu sira spinarii indoita la 90 de grade, fac eforturi sa se ridice in doua picioare. Mars in cusca, javrelor. Coloana vertebrala v-a ramas intepenita in unghi drept.
Lucian Iliescu si Primaria lui au dotat televiziunea lui Beianu cu aparatura de miliarde – din banul public. Despre ce vorbim? Despre care deontologie?
In 2012, la zilele orasului Giurgiu stiti cine a platit focurile de artificii? Firma lui Nicolae Florian, care nu era deputat, dar intrase in campania electorala pentru functia de primar, sustinut de PPDD. Dar si incurajat in postura de iepuras de acelasi Lucian Iliescu.
Nu cumva era si in 2012 Postul Pastelui? Atunci era bine sa fie galagie, sa vina Minune si Salam si cetatenii sa bage la burdihane cotlete si mici, sa se dedulceasca la bere si vin si sa isi bucure urechile cu manele?
Acum isi face Barbu campanie electorala? Cum, cand de trei ani, cheltuielile pentru Zilele orasului Giurgiu au fost decontate exclusiv din sponsorizari?
Cand este corect domnul deputat PNL, Nicolae Florian? Acum, ca liberal, sau cand era PSD-ist? Ori cand era sustinut de PPDD si ii platea lui Lucian Iliescu artificiile?
Uneori, inainte de a incepe un razboi, fie si ca acesta, pe retelele de socializare, dus de niste copii prost platiti, este indicat sa iti vezi barna din ochi, inainte de a incerca sa scoti ochii adversarilor.
N.A. Acesta nu este un pamflet. Iar toate afirmatiile pot fi probate. Si autorul nu se ascunde in spatele unor conturi false, de unde sa arunce cu laturi. („prietenul” Boierescu stie despre ce este vorba). Drept pentru care ma semnez.
Ion Diaconescu

Despre autor

-

Afisat: 3 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. doi anonimi spune:

  Problema este ca daca o dai anonima poti injura linistit degeaba!

 2. Un anonim spune:

  Cu ce drept acuzați dvs Domnule Diaconescu pe cei care scriu cu semnătură anonim? Tocmai dvs care luați miliarde din banul public? Bine zis „sa îți vezi bârna din ochi” după sa comentezi, prost plătit? Cine ma plătește pe mine? PNL? Nu cred. Cum tocmai tu care ar trebui sa scri exact care este opinia giurgiuvenilor? Aaa pai asta e manipulare, noi cel puțin postam pe fb, ziarele tale sunt pline de politica, articole BINE PLATITE, sau poate asta deranjează, faptul ca ziarul opinia giurgiu nu este tocmai opinia giurgiuveanului, nu? Faceti public dvs de unde primiti dvs bani oficial si neoficial, scrieți cu mânuță dvs de unde sunt banii care va vin din ban public sau nu? Haideti , faceți o investigație micutza, ce naiba doar sunteți jurnalist si unu chiar bine plătit din… Ban public. Cum sa nu va deranjeze anonim si giurgiu hot când ei au o alta opinie decât …”opinia giurgiuveanului” si noi… Cel puțin nu încălcam deontologia, noi doar scriem fara sa fim jurnaliști, așa puști cum ziceți dumneavoastră au tupeul sa scrie si de cele mai multe ori mai bine decât dvs si alti presaci PSD iști, probabil asta deranjează rău.

 3. Olah spune:

  D-le jurnalist.
  Unde e campania decenta care se propaga prin pixul d-voastra?
  Numai partea cealalta e lipsita de corectitudine si e iincapabilitatea inascuta?